čtvrtek 13. listopadu 2014

Zábrany truhlíků na okenních parapetech

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků pro rodinné a panelové domy. Okenní parapet lze skvěle . OCHRAŇTE SVÉ KVĚTINY JEDNOU . Vyzdobte svá okna květinami! S našimi zábranami truhlíků můžete klidně spát!


Především spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

Praktické a spolehlivé zábrany květinových truhlíků. Někde jsem četla nápa že se dá jako zábrana použít taková ta roztahovací tyčka co se používá při rekonstrukcích na podepírání stropů nebo nečeho jiného. Jak ideálně vyřešit zábrany nebo držáky do oken, tak aby truhlíky s květinami nepadaly?


Jak ale ideálně vyřešit zábrany truhlíků , nebo upevění . Pokud rádi zdobíte svá okna květinovou výzdobou, pak jistě oceníte spolehlivé řešení upevnění truhlíku na okenním parapetu v podobě praktické zábrany. Kvalitní nerezová ocel, česká výroba. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě.


Zábrany truhlíků na okenní parapety. Zabrání pádu truhlíků z parapetu oknajako .

Vlastnosti zábrany : montáž: osazení do . Pro celkovou šířku špalety . Jedním ze zajímavých produktů jsou velice užitečné nerezové zábrany truhlíků , které se o upevnění truhlíků na okenních parapetech spolehlivě postarají. Abyste mohli truhlíky na okenním parapetu bez obav nechat, je třeba je zabezpečit proti. Truhlíky osázené květinami vypadají na okenních parapetech jistě krásně,.


Nejčastěji používané jsou rozpěrné zábrany truhlíků , u nichž není . Existuje nějaká zábrana proti padání truhlíků z parapetu bez vrtání? Ochranné zábrany před květinové truhlíky na okenních parapetech. Doplněno kotvící prvky do zdi, či panelu.


Novinka v našem sortimentu ZÁBRANY TRUHLÍKŮ Pro milovníky květin v oknech máme elegantní řešení při zajištění truhlíků proti pádu z okenního parapetu. Spolehlivá ochrana Vašeho květinového truhlíku na okenním parapetu proti pádu. Rychlé a nadčasové řešení – nerezová . Ochraňte své květiny jednou provždy bez údržby str. Vstříc majitelům bytů, kteří na své okenní parapety umísťují půvabné květiny,.


Výrobek z kvalitní nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky