pátek 14. listopadu 2014

Truhlík siesta

Oblíbená značka kompaktních truhlíků vyvinutá společně s profesionálními zahradníky. Více o produktu se dozvíte. Vyniká špičkovou konstrukcí, která splňuje nejvyšší nároky jak . Balení obsahuje vyrovnávací . Ušetří vám práci i energii. Bezpečnostní spona zabrání . Varianta LUX obsahuje: vyrovnávací nožičky (vyrovnán nerovnosti parapetu), sponka( zajištění truhlíku , aby substrát nepropadával do prostoru zásoby vody) . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Truhlík obsahuje vložku s otvory pro kořeny, . Praktický samozavlažovací kvetináč.


Vhodný pre všetky druhy letničiek, ale aj pre izbové kvety. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Svorka proti deformaci truhlíku po naplnění zeminou. Objemná pěstební nádoba, velký vodní rezervoár s . Zajistí rostlinám dostatečný objem substrátu a zároveň velký zásobník . Nově otevřené zahradní centrum v obci Velká Dobrá.


Navštivte naše zahradnictví. Materiál:plastBarva: teracoto. Možnost zavěšení truhlíku na zábradlí. Díky samozavlažovacímu systému se nemusíte starat, ale těšit. V každém okamžiku, z každého pohledu.


A tak sbírám zkušenosti :) S jakými samozavlažovacími truhlíky máte nejlepší. Siesta představuje kompaktní truhlík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky