čtvrtek 13. listopadu 2014

Merbau terasa

Vyniká svou velkou tvrdostí, dlouhou životností a ve srovnání s ostatními tropickými . Má vynikajúcu rozmerovú stabilitu a je vysoko odolné voči napadnutiu . Dřevo merbau má vysoké hodnoty pevnosti. Kromě dřeva na terasy se v exteriéru používá u vodních staveb a jako konstrukční dřevo v interiéru na výrobu . Skvelé parametre stability, minimálne objemové zmeny pri zosychaní a napúčaní dovoľujú možnosť montovať merbau terasu na skrytý spoj – bez viditeľných .

Dováží se z jihovýchodní Asie a Oceánie. TŘÍDA DŘEVINY: velmi trvanlivé dřevo. Merbau , exotická dřevěná terasa. Po roce užívání se majitel rozhodl o přistavení zimní zahrady, proto bylo nutné stávající terasu z materiálu WPC, odstín merbau rozebrat a posléze znovu . Kromě teras vyrobených z exotických dřevin nabízíme i dřevěné terasy z jehličnatých dřevin. Renovace terasy pomocí tropické dřeva MERBAU.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. KPP, systém Softline, dřevěná terasa Padouck. MERBAU má hnědou až hnědočervenou barvu se. Navštivte nový eshop s kompletní nabídkou toho nejlepšího ze dřeva a dřevoplastu. Dokonale sladěná dřevěná terasa s fasádou, vše z jednoho materiálu - merbau či padouk.


Systémy neviditelného uchycení Techniclic a Softline. Podkladový hranol lepený, exotické dřeviny 42xmm. Podkladní hranol z odolného tvrdého exotického dřeva.


Dodávka materiálu a následná montáž dřevěné terasy z materiálu merbau. Atypická plocha terasy činí včetně bočních prken 1m². Vyrábíme celoroční bezpečnostní bazénové plachty.


Velmi dobře se uplatňuje ve vodních stavbách, mostech či. Borovice, sibiřský modřín, merbau , bangkirai, garapa a další - Zlín, Ostrožská nová. Venkovní terasy – Decking, dřevěné, laminátové, korkové, PVC, vinylové podlahy ,. Když stavíte u domu nebo chaty terasu , můžete si vybrat ze dvou možností. Terasa na podkladních terčích 1.

Jádrové dřevo je hnědošedé až tmavě červenohnědé s různými odstíny. Tyto ceny jsou pouze orientační. Ceny se liší, zakázku od zakázky, proto je. Velká fotogalerie teras WPC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky