úterý 25. listopadu 2014

Poptávám sekání trávy

Poptávka: sekání trávy na zahradě, 4. Stupčice - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Uveďte jakou plochu potřebujete sekat.


Dobrý den, poptáváme sekání trávy na zahradě v Bordovicích.

Hledám zájemce na provedení zahradnických . Pravidelná brigáda v domácnosti a na zahradě v Kameni. Seriózní a pracovně vytížení manželé z Kamenice, okr. Udržba zeleně s křovinořezem nebo hrabani travy aj.


Je mi let a hledam praci na udržbu zeleně praci s křovinořezem nebo hrabani travy v . Nabízíme sekání křovinořezem a rotační sekačkou, pravidelnou péči o travnaté plochy,. Kromě běžných prací jako je sekání trávy a úprava živých plotů, .

Do té doby je třeba na každé sekání trávy zvlášť vypisovat poptávku a vybírat firmu, která jednotlivé posekání provede. Termín: spěchá Lokalita: Praha . Zahrada nebyla skoro roku udrzovana. Sečení trávníků profesionálně. Evropský oborový portál z mnoha odvětví - strojírenství, stavebnictv, plasty atd.


Nabízíme Vám rychlé a spolehlivé sekání trávy a travních porostů v Praze. Je mi let, jsem samostatný, bezúhonný, časově flexibilní. Nabízíme kompletní servis v oblasti sečení zatravněných ploch, včetně odvozu a likvidace posečených travin.


Popis, Společnost CHETES s. Benzínová sekačka na trávu RG-PM BS. Tato údržba obsahuje všechny možné činnosti, od sekání trávníku a řezání. Travní plsť je téměř nepropustná vrstva odumřelých částí rostlin, zbytky trávy , . Právě proto jsme tu my, abychom vám pomohli a byli vašimi průvodci od prvních krůčků po . Nabídka a poptávka - Dům a zahrada. Jablonec nad Nisou, Líšný.


Inzerce na portálu Inzerce-Dnes.

Nabízím pomoc na Vaší zahradě- sekání trávy , práce s řetězovou pilou,zkrátka vše,co souvisí se . Využijte naši komplexní pravidelnou údržbu venkovních ploch, sekání trávy , údržbu trávníku, zahra dvorků a strání. Vracejte se na svou zahradu s úsměvem ! Jugoslávská firma hledá dodavatele na stroj na sekání podvodních trav a čištění břehů. Specializace: TStroje a přístroje, elektrické zařízení a jejich součásti, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky