středa 26. listopadu 2014

Plechový sklad

Skladové kontejnery - široká škála provedení. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechový sklad. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Jsme výrobci a dodavatelé jednoduchých ocelových konstrukcí, vyrábíme garáže , sklady , kotce a voliéry pro zvířata.


V naší nabídce jsou i jednoduché přístřešky. Zahradní bouda může být i hezká!

Bezplatná inzercia, plechovy sklad predaj a inzercia. Jsme výrobcem plechových garáží, jakýchkoliv rozměrů, na výběr je široká škála barevných provedení. Moderní technologie za nejnižší ceny. Plechové montované garáže levně a rychle.


Lehké ocelové konstrukce, vrata, zahradní domky, sklady , řadové garáže, kotce pro psy. Naceníme a vyrobíme atyp . Tyto zahradní plechové domky jsou . Olej mám uskladněný v 60L a 200L plechových sudech.

Montované garáže, plechové garáže, haly, kontejnery, zvedací plošiny, garáže do dnů, garáže do tisíc Kč. V katalogu nemáme podrobnější informace o plechovy sklad. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nemovitosti, reality - plechovy sklad , nabídky - prodám, prodej, inzerce. Prodej, rodinný dům, 4m Ohrobec.


Pronájem plechového skladu m2. Vyrábíme na zakázku snadno rozebiratelné plechové sklady. Mohou posloužit například jako dočasný mobilní sklad pro uskladnění materiálů na stavbě, nebo . Proto se s oblibou využívají i ve stavebnictví jako tzv. Nabízíme použitý plechový sklad. Montované sklady , které Vám namontujeme do jednoho dne za skvělou cenu využijete k levnému a bezpečnému skladování všech produktů, materiálů atd.


Garáž montovaná Sklad montovaný plechový š. Sklady a haly - S 3-479Na prenájom plechový sklad s prístupom cez veľkú bránu. Výška skladu je metra. Ponúkame Vám na prenájom plechový nezateplený . Sme výrobcom plechových garáží, akýchkoľvek rozmerov, na výber je široká škála farebných prevedení.


KONTAKT NA SPRÁVCE AREÁLU: Otto Szwed.

Predam plechove sudy 240l, s poklopom a obrucou, nove, pouzite ( raz ) v potravinarskom priemysle. S 3-4Na prenájom plechový sklad s prístupom cez veľkú bránu. Výroba a montáž plechových garáží, skladů , zahradních domků, přístřešků a kotců pro zvířata. Vybíráte plechový zahradní domek?


Rádi vám s výběrem poradíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky