čtvrtek 20. listopadu 2014

Aquapark blansko webkamera

Aktuální teplota vody °C. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Webová kamera snímá venkovní bazén, tobogán i například skluzavku ve venkovní části . Venkovní část aquaparku obsahuje čtyři 25m dlouhé plavecké dráhy, tři skokanské můstky, divokou řeku s houpacím bazénkem .

S webkamerou přišlo do města Cerna Hora 21. Ceník aquaparku Trasa k nám Kontakty. Obraz se obnovuje každých sekund. Blansko - náměstí Republiky . Hlavní nabídka: Město a úřad.


K dispozici je skluzavka, divoká řeka, tobogan, skokanské můstky, dětský bazének a chrliče vyhřívané vody. Záběr z webkamery blanenského aquaparku před třetí hodinou odpoledne. Jsme hrdí na to, že můžeme podporovat projekty v našem okolí.

Pohled do kryté haly AQUADROMU je aktualizován po minutě. Webkamery v okolí Černá Hora. Jihomoravský kraj, Česko, 49. Aeroklub nabízí letecký výcvik na kluzácích - GLD.


Trutnov - Web camera - structurally complete Theatre UFFO. Archiv Podobné Přijďte se podívat do našeho moderního aquaparku ! Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu, vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na tobogánu. Oficiální portál města Uherské Hradiště. Městský úřad online, kultura, turistické informace. Dovolená a ubytování ve Špindlerově Mlýně.


Rezervace a last minute Špindlerův Mlýn. Hotely,pensiony,apartmány a horské . Svratka, ski areál, sjezdovka. Ukraine Aerials Team Ukraine Moguls Team Od 11. Nachází se v zalesněné městské části Češkovice, km od centra města a blanenského aquaparku.


Je umístěna na budově Městského úřadu.

Zóna - víceúčelový bazén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky