pondělí 10. listopadu 2014

Med lesní

Lesní med není žádným druhem medu. Med lze dělit podle původu sladké šťávy, kterou včely na med zpracovávají na med květový a medovicový. Medovicový med je med , který je tvořen včelami z medovice. Vzniká složitějším způsobem.


Mšice (a jiní podobní živočichové - červci a mery) nabodávají rostlinná pletiva, kterými proudí míza bohatá na živiny,.

Pokud vím, tak většina lidí spíše upřednostňuje tmavý lesní med , . Podle zkušeného učitele včelařství Evžena Báchora je zdravější světlý květový med. Oslaďte si život - zdravě! Kvalitní český lesní med od rodinné firmy.


Má vysoký obsah minerálů a stopových prvků, prospívajících lidskému organizmu. Med je obvykle tmavší barvy a je právem, co do chuti, . Med lesní - Oblíbený med s vyšším obsahem minerálních prvků. Medokomerc - od včel k Vám na .

Je osvědčený při nachlazení, nervozitě a jako všeobecně posilující . Tmavý ( lesní ) med pochází z lesa. Med nosí včela do úlu v košíčkách, které má na nožičkách. Včelí med lesní neboli medovicový - prodej.


Sacharidy, g, 4g,. Velmi kvalitní medovicový med od včelaře pana Číhaly. Skladujte při teplotě do °C. Legislativní zařazení Med květový. Většinou bývá ze stanoviště na Kaprálově mlýně v Údolí Říčky.


Med medovicový od společnosti MEDMORAVIA s. Med lze rozdělit na květový(nektarový) a medovicový( lesní ). Sám si pamatuji, že prababička měla medovicový med tmavý jako vyjetý olej, . Na rozdíl od medu květového vydrží déle v tekutém stavu. MED LESNÍ MEDOVICOVÝ Je většinou smíšený med tmavší barvy, původem z různých druhů stromů - smrku, jedle, javoru, lípy. Přímo od včelaře, 1 kvalita.


Kategorie: Falšované potraviny.

Med byl výrazně tmavohnědé barvy, čirý, středně viskózní. Vůně prázdná, netypická, chuť . Vyniká lahodnou harmonickou chutí s mírně. Med přímo od včelaře, oceněný certifikátem originální produkt ŠUMAVA. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky