Hadí víno je nápoj vyráběný luhováním plazů v rýžovém víně nebo jiném alkoholu. Poprvé byl jeho výskyt zaznamenán v Číně, ale populární je . Snake Wine - rýžové víno (ne saké, proboha) s naloženou kobrou, štírem, nebo oběma. Odběr je možný v Želechovicích nad Dřevnicí nebo za příplatek 15- DOVEZU D. Hadí víno (vietnamsky rượu rắn) je alkoholický nápoj vyráběný v Jihovýchodní Asii, zejména v Číně a Vietnamu.
V čínské medicíně je tomuto nápoji připisována. To, co můžete ochutnat pod názvem „ hadí víno “ (snake vine) nemá vlastně s vínem nic společného. Základ nápoje totiž netvoří víno, ale rýžová . Za hady a štíry naložené ve víně zaplatíte minimálně 2korun, některé.
Za tuto cenu vám připraví i celé hadí menu, skládající se z osmi až . Ještěři a hadi naložení v alkoholu mohou leckoho odradit. Podle Číňanů je myší víno lékem na všechno, od nemocí srdce až po astma.
Destiláty se pálí již dlouhá staletí. Jako první se destilovalo hroznové víno. Alkohol neboli kořalka se ale dá destilovat z mnoha surovin. Když žena chtěla dolít do lahve novou pálenku, had se pokusil uniknout.
Na vině jsou často prodejci, kteří v zájmu vyššího prodeje poskytují. Hadi naložení v láhvích s alkoholem jsou oblíbeným suvenýrem z exotické dovolené. Vyrábí se z rýžové pálenky a do lahve se přidává buďto . Připraví ho před vámi a vyvrcholením je hadí srdce, které ještě dlouho samotné bije na talíři. Součástí je i hadí víno , hadí krev.
Liou otevřela láhev s takzvaným hadím vínem , aby do ní přilila více alkoholu. Jenže had naložený uvnitř se k jejímu nemalému . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Nápoj, který vyhrává ceny stojí téměř tisíc korun za tři čtvrtě litru. Z jihovýchodní Asie můžeme darovat Snake Wine, neboli hadí víno. Nemocná žena se doma snažila rychle splašit tzv.
Tento lektvar je v Asii velmi populární.
Lidé zde věří, že had má zázračnou moc . Vlasový šampon se syntetickým hadím jedem. Obsahuje unikátní syntetický hadí je založený na tripeptidech, které mají podobný účinek jako . Výběr 2až 2druhů vína , která si můžete nezávazně ochutnat.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.