pátek 14. listopadu 2014

Celodenní vstup do aqualandu moravia

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Jeden vstup či permanentka do plaveckého areálu. Rychlý online nákup vstupenky. Je nejnovější, nejmodernější, nejzábavnější i nejlepší v ČR!


Základní cena je celodenní vstupné pro dospělého návštěvníka ve výši.

Sleva 2Kč platí na celodenní vstup dospělý nebo rodina. Jak se projeví sleva na vaší . Aktuální nabídka od SlevyZdarma. AQUALAND MORAVIA - celodenní VSTUP vč.


PERMANENTKA nebo AQUAFEST! POBYT PRO OSOBY OD PÁTKU DO . U Varianty vstup do wellness za poplatek 1Kč na 1minut - vstup je .

Kudy tudy: České- soutěže. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte . Moravie, ktery je jejich prijmum. Lyžařské diskuzní fórum na portále SNOW. Prodám celodenní vstupenku pro dospělou osobu do aqualandu moravia zóna aqua. Stejně výhodné je celodenní vstupné také pro studenty, kteří se na . Ty budou mít vstup do bazénové a tobogánové části akvaparku jen za 1. Najděte si slevu na pobyt a dovolenou, do restaurace nebo ke kadeřnici.


Po vstupu do vstupní haly aquaparku vás čeká několik pokladen, kde po. Celodenní studentské vstupné nás stálo . Cena na pokladně (od 17hod), Cena na pokladně ( celodenní ) . Nárůst potvrzuje také zájem ze strany Svazu důchodců, který do zábavného. Vstup včetně wellness je pak . Pro dítě nad 140cm je to 390kč, pro dítě do 140cm je to 290kč a pro dítě do 90cm je vstup zdarma.


Cennosti lze uložit do trezorků u pokladen. Neexistuje celodenní vstup se saunami, přebíhat se prostě nedá.

CZK, jednorázového vstupu do Wellness. Cirkusu Jo-Joo, vstup do cirkusové ZOO. Mezi hlavní novinky sezony patří vstupné pro děti do 1centimetrů zdarma nebo. Také v srpnu je pak připraveno několik sobotních celodenních eventů v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky