pátek 28. listopadu 2014

Sekačka riwall rpm 4120 p

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. PRO VÁS ZDARMA: 2x olej pro 4-taktní motory, kanystr na benzin a odsávačka v hodnotě 5Kč ZDARMA!


Menší benzínová sekačka , která je určena pro menší zahrady, má šanci uspět u uživatelů, které obtěžuje při sečení . Lehká benzínová sekačka bez pojezdu, výkon kW, objem sběrného koše l. Benzínová sekačka se záběrem nože cm.

Hmotnost sekačky je 1kg, . Sdílet Přidat do oblíbených. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Celoplastovým šasi bylo dosaženo nejnižší hmotnosti v kategorii benzínových sekaček. Velikost pozemku, menší pozemky cca 4m2.


Typ pohonu sekačky , benzinový. Materiál šasi: Podvozek plastový. Možnost mulčování: ANO ve standardu. Výrobce motoru: RIWALL T 1OHV, 4-takt.

ORIGINÁLNÍ (PŮVODNÍ) NÁVOD K OBSLUZE. TRAVNÍ SEKAČKA S BENZINOVÝM MOTOREM. Určitě si vyberete také další . W, 99ccm, T 1OHV, 4-takt, záběr 41cm, pozic nastavení výšky sečení . Vyniká nízkou spotřebou, vysokým točivým . Riwall – odpadá manipulace s . Nízkoobjemový motor se snadným . Výhody a použití: vynikající nízkoobjemový motor se snadným startováním a . Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné . Osobní odběr na pobočkách. Specifikace: výkon motoru - maximální . Telefonicky nás kontaktujte!


Vynikající nízkoobjemový motor se snadným startováním a systémem OHV (max. výkon hp), nízká spotřeba, vysoký točivý moment i pro práci v hustší trávě, . Usnadněte si péči o zahradu kvalitní zahradní technikou. Nezaujala vás tato nabídka? Rotační benzínové sekačky nabídek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky