čtvrtek 20. listopadu 2014

Masáže slaný

Kli pozitivní atmosféra a dobré služby za příznivé ceny dělají z našeho salónu vyhledávanou oázu klidu a uvolnění. Slaný , Soukenická mapa. Olejové masáže, lávové kameny, těhotenské masáže. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Energetické, relaxační a sportovní masáže ve Slaném a okolí. Jsem mobilní, za svými klienty dojíždím. Profesionální nehtový salon ve Slaném , který nabízí komplexní péči o Vaše.


Modelaci gelových nehtů, manikůru, parafínové zábaly a masáž rukou a další. Reflexní masáž je masáž reflexních zón na těle člověka, která pozitivně ovlivňuje nervový systém lidského těla a lze ji použít pro léčení bolestí nejrůznějšího . REHABILITACE Hana Pokorná s. CZ je jednoduchý, přehledný pomocník, který odpoví na vaši otázku.

Kdo mi vyléčí tělo, nabídne masáže, thajské masáže, relaxační masáže ? Podívejte se do přehledného katalogu Ordinace-lekarny. Ján Toman nabízí ve svém salonu kosmetické a masážní služby. Chcete si pořídit tetování a nejste si jisti, jaký vzor a kam? Zkuste si pokožku dokonale připravit na opalování v soláriu!


Neodolatelný relax v Jeseníkách: polopenze, wellness, slaný bazén i masáže. Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Na shiatsu ve Slaném chodím a je opravdu moc dobré, žádné bolesti potom . Pro výraz thajské masáže slaný jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz. Nabízíme slevy z celé republiky.


Slevový zpravodaj vám přináší každé ráno aktuální slevy z města . Vacupress je lymfatická podtlaková masáž , která napomáhá zejména při boji s celulitidou a podporuje spalování tuku. Masáže navíc působí detoxikačně. Jedním z parametrů, podle kterého by rodiče měli vybírat ten nejvhodnější bazén pro své děti, je i způsob úpravy vody. NOVĚ MĚ NAJDETE NA ADRESE LÁZEŇSKÁ 22 SLANÝ.


Wellness pobyt ve Slaném , relaxujte, spotrujte, odpočívejte a bavte se.

Součástí penzionu je útulná lazebna s wellness a lázeňskými procedurami ( masáže , koupele, sauna) a speciální slaný bazén s vodou z Mrtvého moře Magic. Voda je cca 5x méně slaná než voda mořská, děti ji lépe snášejí a je pro ně. Terapeuticky umístěné vodní masážní trysky a silný výkon vodních čerpadel . Od dubna do října je v provozu dohřívaný venkovní zážitkový bazén se slanou vodou, masážní lavicí, perličkou, chrličem a tobogánkem.


V současné době vykonávám netradiční masážní techniky, ajurvédské, thajské,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky