středa 11. listopadu 2015

Afrodiziakální účinky

Jaká přírodní afrodiziaka skutečně fungují – Novinky. Je mnoho potravin, které jsou známé pro své afrodiziakální účinky a slibují, že „ zažehnou“ sexuální vášeň. Také slibují zvýšení touhy i . Med je nejen velmi výživnou potravinou, ale má i afrodiziakální účinky.


Ne nadarmo se i novomanželským prvním týdnům říká medové.

Většinou nehrozí vedlejší účinky a možnost předávkování. Není to pravidlem, ale v mnoha případech jsou dokonce přírodní afrodiziaka i vyloženě prospěšné . Abychom však byli zcela přesní, vědci v mnohých látkách afrodiziakální účinky nevylučují, ve skutečnosti však uznávají jen dvě látky, které mají takové účinky. Na první pohled se to zdá vcelku neuvěřitelné, ale i česneku jsou připisovány afrodiziakální účinky , především povzbuzujícího charakteru. Rčení, že sex je hlavně v hlavě . Rostliny, které mají afrodiziakální účinky. Už staří Aztékové si vysoce cenili kakaové boby.


V těch dobách fungovaly jako platidlo, jako potrava i jako lék.

Američtí vědci objevili během zkoumaní účinků léčivých hub i takové, které vyvolávají afrodiziakální účinky. Výsledek překvapil i samotné experty. Všeobecně mořské plody patří mezi suroviny s afrodiziakálními účinky. Nejvíce bývají zmiňovány ústřice. Chcete-li svůj protějšek nažhavit, . Celer je odpradávna známý jako velmi účinné mužské afrodiziakum.


K tomuto účelu se používají všechny jeho části – semeno, nať i bulva. Mohou vůbec přírodní, ale i chemická afrodiziaka opravdu povzbudit. Afrodiziaka podrobili testu . Jde o psychickou funkci, která se dá placebo účinkem výrazně ovlivnit, . Jeho afrodiziakální účinky jsou všeobecně známé, protože zvyšuje . Zkuste nějaké afrodiziakum a nemusí to být nutně nic drahého jako ústřice.


Poznejte afrodiziakální účinky celeru a petržele! A ktoré sú najlepšie afrodiziaká pre ženu a ktoré pre muža? Rastlina je považovaná za nesmirne účinné afrodiziakum.


Aktuální vědecká analýza připisuje afrodiziakální účinky velkému obsahu vitaminů. Avokádo bylo favoritem francouzského krále Ludvíka XIV.

U Aztéků bylo bráno jako jeden z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky