pátek 27. listopadu 2015

Restaurace zelená zahrada

ZELENÁ ZAHRADA - restaurace a bar. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! I přes luxusní vizáž a profesionální chování obsluhy, je restaurace cenově . První vegetariánská jídelna ve Vrchlabí.


Provozní doba: Pondělí – Pátek.

Každý den pro Vás připravujeme bezmasé pokrmy. K dispozici je letní i zimní zahrádka. Za nenápadným vchodem se skrývá kouzelná restaurace … Humr byl vynikající, stejně jako šafránové rizoto, byli jsme moc spokojeni a přijdeme zase“ — Mirka, . Ačkoliv skryta v pražské ulici Šmilovského 1 mezi milovníky dobrého jídla velmi dobře známá. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete.


Tým šéfkuchařů z bývalé čínské restaurace ve Vodičkově ulici a idylická zahrada ve vnitrobloku. Vaří se tu světová kuchyně a „čína“ inspirovaná recepty z .

Středomořskou kuchyni doplňuje výběr legendární číny z . Detailní informace o firmě. Zahrada je opravdu kouzelná, klidná . Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom . Všechny důležité body infrastruktury (obchody, restaurace , lékárna, pošta, bus. nádraží) jsou přesto v . Dejte si bublinky, vyberte si v akváriu humra a užijte si výjimečný večer! Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru. Praha 2-Vinohrady okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha.


Zelená zahrada , restaurace v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Průměrná útrata 7Kč, Polední menu, Cena poledního menu . Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava. Region: Jižní Čechy, Oblast: Dolní Lužnice - Táborsko.


Součástí restaurace je celoročně otevřená zimní zahrada i letní . Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu .

Restaurace : Zelená zahrada. Příjemné posezení na letní zahrádce. Jídlo jsme si dali z menu čína z Vodičkovy ulice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky