čtvrtek 12. listopadu 2015

Elektrický strunový vyžínač

Základní strunový vyžínač určený o konečnou úpravu po hlavním sečení. Elektrický vyžínač s příkonem 3W. Skladem - ihned k odeslání. V každé zahradě najdete místa, kam se s klasickou sekačkou dostanete jen s obtížemi, nebo vůbec.


Tehdy přichází na řadu strunový vyžínač. Nastavitelná hlava motoru lze nastavit v rozsahu 180° a .

Sekání s elektrickým vyžínačem je vhodné k posekání méně vzrostlé trávy a doladění detailů. Strunové sekačky Levita a Wolf-Garten z naší nabídky se stanou vaším skvělým zahradním pomocníkem. Pořiďte si lehký elektrický model, nebo vsaďte na . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyžínač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Oproti benzínovým modelům jsou elektrické strunové sekačky lehčí, tišší a . Strunový vyžínač s elektrickým motorom s výkonom 3W. GTE 4Comfort umožňuje presné strunové kosenie vo všetkých polohách.

Jednoduchá obsluha a snadná manipulace činí z vyžínače jasnou volbu pro bu ECHO EGT-5- elektrický strunový vyžínač , ECHO EGT-5- elektrický . HECHT 5ELEKTRICKÝ STRUNOVÝ VYŽÍNAČ. Lehký elektrický vyžínač vhodný pro konečkou úpravu trávníku okolo plotů, zdí, záhonů a jiných překážek. Vybaven je teleskopickou tyčí s nastavtelným madlem,. Strunová kosačka GT 8je veľmi ľahká s výkyvnou hlavou a teleskopickou rukoväťou pre ľahkú údržbu . Je určený na úpravu trávnika po hlavnom kosení. Malý ručný elektrický vyžínač značky Wolf-Garten s výkonom 2W.


Vyžínače , jak se také strunové sekačky nazývají, jsou opravdu lehké a díky. To samé platí i pro benzínové a elektrické sekačky - vyžínače. Díky ramennímu popruhu se . Křovinořezy, vyžínače a strunové sekačky vám pomohou s členitou zahradou, na které jsou . MTD ET 3elektrický travní strunový vyžínač (trimmer).


Výrobce MT prodej v sekci Vyžínače a křovinořezy. Autorizovaný prodejce MTD. Urazil jsem po nárazu na kámen malý kousek plastu na strunové hlavě okamžitě.


Teď seču křovinořezem Dolmar, elektrický vyžínač mi už do baráku nesmí. Velmi lehký a účinný strunový vyžínač Sharks. Váš prodejce zahradní techniky.

Strunová sekačka značky Proteco, určená pro sekání trávy a zarovnávání okrajů trávníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky