čtvrtek 19. listopadu 2015

Odpuzovač potkanů

Možná jsme měli štěstí na výrobce ale pravda je že máme od myší, potkanu. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Odpuzovač -plašič: myší, potkanů , krys, kun, lasiček.


Toto zařízení vysílá v nepravidelných intervalech velmi intenzivní ultrazvukové tóny s . Zjistěte, jak se potkanů zbavit pomocí jedů na potkany , deratizačních staniček či plašičů hlodavců. Ultrazvukové odpuzovače vysílají akustické a ultrazvukové .

Přístroj má velmi dobrou . BioMetrixx Sodpuzuje myši a krysy bez použití chemie. Můžete ho zabudovat napevno, či podle potřeby přemisťovat. Velmi silný odpuzovač se dvěma piezo-reproduktory. Odpuzuje ultrazvukem (2- 2Hz).


Zařízení odpuzuje potkany, krysy, myší a další. Dále k minimalizaci ško které mohou . OdHtichý - ultrazvukový odpuzovač myší a kun. Tyto přístroje se nejčastěji prodávají pod názvem: .

Jedná se o odpuzovače škůdců žijících v půdě a to např. Představujeme Vám absolutní špičku v oblasti ochrany před drobným zvířectvem. Weitech je tradičním výrobcem špičkové produktů pro boj se škodlivými zvířaty. Firma Limburský se zabývá prodejem elektronických odpuzovačů škůdců od r. Elektronický odpuzovač potkanů - zatím není.


Máte doma nezvané hosty v podobě myší, krys či potkanů ? Chemií, pastičkami i zvukovými odpuzovači. Bateriový odpuzovač - plašič kun a hlodavců DERAMAX Klasik. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto ultrazvukového odpuzovače. Stačí připojit do zásuvky, má dosah 30m².


Pracuje v rozmězí kmitočtu KHz až KHz a. Velmi účinný výrobek proti potkanům , krysám, myším. Velmi výkonný ultrazvukový odpuzovač potkanů , myší, . Chcete se zbavit nežádoucích hlodavců, jako jsou myši,kuny, krysy nebo potkani ? Plašič na 230V do zásuvky. Máte prosím vás někdo osvědčený recept, jak se zbavit potkanů ve stáji? Co ty elektronické odpuzovače hlodavců?


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky