pondělí 23. listopadu 2015

Husqvarna tuchoměřice

Jsme autorizovaný dealer zahradní techniky Husqvarna , Honda, Vari. Nabízíme autorizovaný prodej a servis Husqvarny. Zahradní technika - prodej . Husqvarna pily, zahradní sekačky, křovinořezy, vyžínače, motorové a elektrické plotostřihy, foukače, . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží.


Společnost nabízí autorizovaný prodej a servis Husqvarny. Seznamte se s robotickou sekačkou Husqvarna Automower. Líbí se mi poloprofi Husqvarny - u AD mi doporučili 525RX - je to lehký. Předmět činnosti firmy Promat, spol. Tuchoměřice , Sportovní 31 Fotbalové hřiště - TJ SOKOL, Promat, spol.


Po celou dobu naší existence se zabýváme prodejem malé zahradní techniky. Autorizovaný prodej a servis Husqvarna , Honda a Vari. Motorové řetězové pily, sněhové frézy Husqvarna , robotické sekačky Automower, ridery Husqvarna , zahradní . Prodáváme zahradní, lesní a. Firma s názvem Husqvarna Forest and Garden Praha , spol. V luxusní vile v Tuchoměřicích má trvalé bydliště jen Dara.


Jsme malá rodinná firma, která si zakládá na profesionálním a zároveň individuálním přístupu k zákazníkům. Husqvarna provides construction professionals with support, service and a wide range of machines, diamond tools and all accessories that you need to cut, saw,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky