čtvrtek 12. listopadu 2015

Fasáda sibiřský modřín

Vybíráme z otázek našich stavebníků: zejména v poslední době velmi oblíbeným řešením, co se fasády dřevostaveb týká, je prkenný obklad. Modřín sibiřský je kvalitní dřevinou, kterou lze použít pro dřevěnou fasádu. Real Facade je zárukou kvalitní dřevěné fasády. Sibiřský modřín jehličnatá dřevina s poměrně velkou konstrukční pevností a odolností. Vhodná především na terasové podlahy a dřevěné fasády.


Dřevěná fasáda je vhodná jako obkla a to nejen dřevostaveb. Cena fasádních palubek ze sibiřského modřínu se pohybuje v rozmezí . Dřevěná odvětrávaná fasáda dodá vašemu domu úplně novou tvář - nevšední, moderní a velmi elegantní. Palubky ze sibiřského modřínu , které vám nabízíme, . Dřevěné obklady fasády , terasy a podlahy jsou bez povrchové úpravy. Rádi bychom Vás upozornili, že při nakládání fasády ze sibiřského modřínu , lepených. Jeho letokruhy jsou daleko hustší než například u borovice.


Je z oblíbeného sibiřského modřínu , který dal jen naolejovat a nechá . Fasáda 21×1ze sibiřského modřínu v profilu tatran s 4-strannou perodrážkou nabízí variatnu pohledově zajímavě členité fasády , přičemž nemusíte počítat . Všeobecné obchodní podmínky. Ať už jde o design, odolnost, životnost, tak sibiřský modřín nemá. Fasádní profil Sibiřský Modřín je vhodnou variantou k dřevinám pocházejícím z tropů.


Vlastnosti nízkopryskyřičnatého sibiřského modřínu se nedají srovnávat s . Vizuál k montáži obkladu sibiřského modřínu pomůže všem, kteří se rozhodli fasádu obložit vlastními silami. Fasáda z odolného moravského modřínu je i bez ošetření nátěrem. Narozdíl od evropského modřínu je sibiřský modřín pevnější, odolnější a zpravidla hustší . Dřevo je lehce načervenalé.


Na trám vchodové pergoly rodinného domu, který postavil vlastníma rukama, vepsal Petr Kiška: Summerbridge House.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky