pondělí 9. listopadu 2015

Dětská houpačka závěsná

Oblíbená dřevěná dětská houpačka s ohrádkou. Barevná dětská houpačka , vyrobená z kvalitního plastu, skvělá na hraní na ven. Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná . Můžete je zavěsit na dětskou sestavu, na strom nebo je umístit do bytu. Pamatujete na závěsné houpačky ve stromech kde jste si jako děti hráli?


Houpačky Cubs Woody TRIGANO Little Tikes a další.

Hledáte houpačka závěsná ? Friedola Wehncke plastová závěsná houpačka. Acra dětská dřevěná houpačka HP1. Takže kdyby na vaší zahradě měla být jediná dětská atrakce, ať je to právě houpačka ! Houpačka dřevěná, barevná – žlutá,modrá,červená – kombinace. Nosnost houpačky je maximálně 1kg nebo pro 1–2. Je vhodná i pro nejmenší a to sice pro děti ve věku 0-let.


Dětská houpačka Swing 2v1. Maximální nosnost houpačky je kg.

Pořiďte je i svým dětem, zábava je zaručena. Nabízíme vám závěsná houpadla vyrobená z kvalitního plastu, která . HOUPAČKA Monkey´s Home plastová Baby Luxe TMAVĚ RŮŽOVÁ. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů dětská houpačka. Jednoduchá závěsná houpačka pro větší děti.


Firma Vladeko vám představuje svou nabídku dětských houpaček vyrobených z kulatiny. Krásná závěsná dětská houpačka která roste s dítětem. Díky odnimatelným prvkům je houpačka vhodná pro děti od 6ti měsíců . Závěsná dětská houpačka 3v1. Klasická závěsná dětská houpačka WOOD. Technické údaje: Obsah balení: 1x houpačka DĚTSKÁ závěsná.


Senzační závěsná dětská houpačka na zahradu nabízí díky kvalitním materiálům, zajištění závěsných lan a robustní konstrukci maximálně bezpečnou zábavu. Plastový sedák - houpačka k zavěšení prkénko v různých barevných kombinacích sedáku a . Tato dětská houpačka na zahradu je originální v tom, že jí můžete používat od doby, kdy už Vaše dítě sedí až po školní léta ( 4.třída ). Výrazně zvyšuje možnosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky