úterý 24. listopadu 2015

Fieldmann fzs 4003 b

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Srovnání dostupné ihned a . Celý popis a technické parametry. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

Patří do kategorie hobby křovinořezů a můžete s ním . Záhrada,dom a hobby Kosačky Krovinorezy a vyžínače Krovinorezy Krovinorezy Fieldmann. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Tento model je poháněn benzínovým dvoutaktním motorem . Vhodný pre likvidáciu náletových drevín.

Obsah dvojtaktného motora 4cm výkon kW. Výkonný krovinorez určený do náročných podmienok. Osobní odběr na pobočkách. A powerful brush cutter designed for demanding conditions. Sekání pomocí strunové hlavy i ocelového trojzubce.


Díky křovinořezům se stane sekání okolo domu, plotu či sekání vysokých porostů hračkou. Pořiďte si křovinořezy Fieldmann , které najdete v nabídce Electro. Benzínový křovinořez s výkonným motorem a objemnou palivovou nádrží je určen pro práci v . Skladem u dodavatele za až dny . Balení obsahuje také kalibrovanou nádobou pro . Porovnejte naši cenu s konkurencí.


Zpět do kategorie szegélyvágók, fűkaszák. Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Hodí se na likvidaci náletových dřevin.


Stránka produktu: Uvedení do prodeje: 17. Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní .

Veoma snažan trimer za travu namenjen upotrebi na neravnim terenima. Trimer se napaja veoma snažnim benzinskim motorom od 25kW, a zahvaljujući . Gyártó: Fieldmann Modell: FZS .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky