pondělí 23. listopadu 2015

Plastová nádrž na vodu

Plastova nadrž na vodu 6litrů, IBC, sud. SLEVA - Nádrž na pitnou vodu, Jímka,. IBC nádrž 600L, vstup 15cm, vypláchnutá, s klecí na plastu -2.


Nádrž na dešťovou vodu za výhodnou cenu Vám vyřeší zavlažování, mytí auta i praní a splachování a ročně tak můžete uspořit tisíce korun. Samonosné plastové nádrže. U zákazníků jsme zaznamenali velikou poptávku.

V naší nabídce nádrží na vodu najdete podzemní nádrže na vodu. Slouží k uchování dešťové vody například pro mytí vozu, údržba zeleně, splachování toalety. Po zabetonování je plastová nádrž na dešťovou vodu pojízdná. Fontánová a jezírková nádoba z polypropylénu.


Rozměry jsou upraveny tak, aby plně využívaly možností normovaných rozměrů . Charakteristika nádrže :Zasílená konstrukce, zvýšená hmotnost nádrže ! Dvouplášťová nádrž vysoké kvality. Bezešvá nádrž vhodná i do spodní vody.

Nejsou určeny pro převoz pohonných hmot, agresivních, . Vhodná na dešťové a splaškové vody. Podzemní nádrž na vodu - samonosná. Naše firma se už léta zabývá prodejem kvalitních plastových nádrží na sběr a využití dešťové vody.


Všechny naše plastové nádrže na vodu jsou vyrobeny v . Plasové jímky, nádrže na dešťovou vodu , sestavy na dešťovou vodu za bezkonkurenční ceny. Záruka let, zajišťujeme dopravu všch nádrží a plastových jímek. Není-li v místě konání akce zdroj vody , lze použít nádrže na vodu.


Vnitřní průměr horního otvoru je cca 14cm. Dobrý den, prosím o radu ohledně zakopání plastové nádrže v kleci včetně řešení přívodu vody z okapu, případně řešení přepadu, a následně čerpání z nádrže. Ale nevím, zda se v létě nebude voda v . Prodej a montáž a plastových , odpadních jímek, septiků a jímek na dešťovou vodu do země.


Ceník jímek, septiků a nádrží Jímky na deštovou vodu. Nová nádrž na vodu - ideální rezervoár pro postřikovače. Jak nakládat s přebytkem dešťové vody , pokud je plastová nádrž plná ? Na dno výkopu se provede hutněný štěrkový podsyp o . Nádrže sú samonosné, monolitné a sú vyrobené z kvalitného polyetylénu .

Poptávám plastovou nádrž: Popis: plastová nádrž na vodu do 1. Specifikace: výpustná příruba coulová napouštění vrchem. Prodej plastových nádrží na vodu - IBC kontejnery, sudy, redukční systémy atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky