středa 18. listopadu 2015

Vločkovač do bazénu

Každý majitel bazénu očekává vodu naprosto opticky čistou a průzračnou a. Tekutý vločkovač reaguje velmi rychle a nezávisle na teplotě vody. Je jen na Vás, jaký z nich zvolíte - zda vločkovač či projasňovač. Tekutý přípravek odstraňující drobné nečistoty a zákal z bazénové vody.


Slouží k vysrážení (vyvločkování) drobných nečistot.

Pro průzračnou vodu použijte vločkovač do bazénu. Naváže do shluku drobné nečistoty, které těžko zachytí filtrace. Tyto nečistoty lze odstranit bazénovým . Najdete u nás: použítí, dávkování, diskuze. Vytvoří se chuchvalce, které už filtrace dokáže zachytit a nevrátí je zpět do bazénu. Je také možné vysát je bazénovým vysavačem.


Potřebnou dávku jednoduše nalijte podél hrany bazénu do vody v blízkosti otvoru sběrače nečistot (skimmeru) za chodu filtrace. Filtraci nechte běžet několik.

Bazénová chemie způsobí, že voda ve vašem bazénu bude vždy křišťálově. Drobné nečistoty, které se do bazénu dostávají z okolního prostředí a případný zákal, často nejsou pohlceny ani tím nejlepším filtračním systémem, a tak ve vodě. Vločkování nečistot v bazénu. Odstraňuje zákal a zabarvení bazénové vody. Vysráží velmi drobné nečistoty.


Granulovaný vločkovač k odstranění volných částic a kalů z bazénové vody. Odborníci však doporučují dávkovat . Pri predávkovaní je paradoxne nutné bazén úmyselne zašpiniť. Projasňovač Laguna Pool zvyšuje účinnost pískového filtru vyvločkováním . Zakalenou vodu v bazénu spolehlivě vyřeší vločkovače a . Kupujte kvalitní produkty od tradičního českého výrobce. Vysávání vloček ze dna neprovádějte přes filtraci. Nečistoty se pomocí vločkovače shluknou do vloček a usadí se na dně bazénu.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Po nadávkování vločkovače do vody dojde k hydrolýze. Po jejich doplnění vodu v bazénu nepřetržitě filtrujte až do úplného.

Vodu projasníte tekutým „ vločkovačem “ – tvoří vločky z velmi malých . Křišťálově čisté vody dosáhnete poocí flokulace ( vločkování ). Flokulační prostředek lze dávkovat do skimmeru a nebo přímo do bazénu. V případě zakalení vody v bazénu . Jedná se o chemický přípravek do bazénu (v kapalné nebo pevné formě), který slouží k odstranění - vysrážení miniaturních nečistot či malému zákalu vody. Přípravkem docílíme průzračně čistou vodu. Savo do bazénu vločkovač 1x5kg.


Cena za kus, 42Kč, 51Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky