pátek 27. listopadu 2015

Gril bonesco

Rozpalování uhlí a příprava grilování nikdy nebyla jednodušší. Zahradní gril BONESCO je vybaven předehřívací komorou s dobou nahřátí okolo minut a tím . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze . Gril na dřevené uhlí s dvěma dřevěnými postranními stolky. Popis campingaz Bonesco QST L.

Gril Bonesco SC spojuje atmosféru a chuť grilování na dřevěném uhlí s pohodlím plynového grilu. Víko s háčkem pro zavěšení. Ochranný obal na gril zajistí ochranu před špínou i nepřízní počasí.


Obal má stahovatelný lem a speciální střih na oválný tvar grilů Bonesco a zajišťuje tak . Technické parametry: Příkon hořáku (kW): 9. Nová řada grilů Bonesco kombinuje pohodlnou obsluhu plynových grilů s . Odolný povlak zajistí vašemu grilu ochranu před vnějšími vlivy.

Popelník pro popel z uhlí. Campingaz gril na dřevěné uhlí. Bytelná kovová konstrukce a plastová pojezdová kola zajišťují velmi snadnou . Stahování pomocí pružného lemu.


Jistota bezpečného nákupu, akční. Materiál: polyester 300D s PU zátěrem Rozměr: 1x. Univerzální obal na gril Bonesco S. CAMPINGAZ záruka spokojenosti a kvality. Typ grilu : kopulový Druh použití: gril Funkce uzení: NE Velikost roštu (cm): x Transportní kolečka: ANO Poklop: ANO Odkládací plocha: NE Materiál roštu: . Veľmi praktický pomocník pre majiteľov grilu. Chráni gril pred dažďom, prachom.


Nie je potrebné časté umývanie grilu. Air Control System Regulaci přívodu vzduchu zajišťuje páčka umístěná na podstavci grilu a klapka na víku. Postupným prouděním vzduchu vzniká komínový.


Pokud jste milovníci klasického. K dispozícii je aj plynový horák, ktorý slúži na .

BONESCO SC - gril na dřevěné uhlí objednejte v eshopu. Dárek zdarma Doprava zdarma Výprodej. Dostupnost: Produkt ukončen, další kusy nedostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky