pátek 20. listopadu 2015

Kbelík s víkem

Nová řada odolných věder Square Bait, je vylepšenou verzí našich jedinečných kbelíků Gardner Camo. PP) zaručená těsnost víka kbelíků. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Praktický plastový kbelík s víkem.

Disponuje pohodlným držadlem , který umožňuje volné přenášení nádoby. Dostupnost: ihned k dodání . Velmi odolná konstrukce z polypropylénu odolného vysokým teplotám. Plastový kyblík vhodný pro styk s potravinami. Skládací kbelík s víkem od výrobce. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Uzavíratelný plastovým průhledným víkem. Doba dodání: pracovních dní.

Kbelík 5l s pojistkou a víčkem bílý. Objednací číslo: Plast_kbelik. Cena včetně DPH (od): 1Kč. Výrobce: ( Manufacturer ). Ideální pro skladování pelet, boilie apod.


KBELÍK S VÍKEM platné do: 13. Kyblík s víkem Luma - na pleny i koupací, Dark grey. Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi. Chovatelské potřeby Kamír, specializovaný e-shop pro zemědělce a chovatele.


Vše pro farmu je tu pro vás! K dostání v různých barevných provedeních. Kanystry : eurokanystry, stohovatelné , vkl kanystry . Naše cena bez DPH: 1kč. Vnitřní objem je přibližně 1l.


Tělo hranatého kbelíku má bílou barvu. Víko je pak transparentní, díky. Velmi stylové kbelíky , které jsou ideálním řešením pro skladování krmení a různých návnad a nástrah, jsou k dispozici celkem ve třech velikostech.

Prázdný kbelík s víkem v maskáčovém motivu Carp Only. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Designově povedený a praktický kbelík s víkem. Produkty Luma Babycare jsou plně recyklovatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky