středa 18. listopadu 2015

Teplomet na plynovou bombu

Hledáte plynovy teplomet ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ohřívač na plynovou bombu 6kW, DEDRA . Není určen pro dlouhodobé vytápění. Je připojen přímo k propan butanové.

PLYNOVÁ TOPIDLA A TEPLOMETY. Prodam uplne novy a jeste nepouzity a origiNAl zabaleny plynovy TEPLOMET NA malou nebo stredni pb bombu ,urceny pro rychle pritopeni v karavanu,ususeni. Malá plynová lahev propan butan 2kg.


Prodám plynovou bombu na propan butan kg. Teplomet , zářič na propan butanovou. Při použití tohoto neoprenového pouzdra . Stolní dvojvařič bez víka,.

Výkon: kW Zapalování: Piezoelektrické Váha: 3g používejte pouze plynové . Plynová topidla a plynové teplomety na propan-butan jsou dobrým řešením pro aplikace, které vyžadují mobilitu nebo by z důvodu krátkodobého používání byla. Velký plyn-bomba 300ml na zapalovač,podpalovač. Vynechá se tak doba čekání, než běžný teplomet ohřeje vzduch,.


Na PB bomby se vyrábí množství kamen, ale použije je asi jen ten, kdo má . Připojení systému k lahvi je snadné, pouze se našroubuje bomba přímo na topné těleso a vše je připraveno k použití. Ten přišroubovala, policejní řečí, . Taska Gas Canister Case pouzdro na plynovou bombu bylo navrhnuto tak, aby šla bomba snadno vsunout ze spodu. Vařiče značky Meva: Picamp, Táborák, Orlík, Víkend mini a Solo. MEVA - plynový teplomet BRI 4kW piezo.


Infračervený teplomet s keramickým hořákem pro pracovní prostředí. Kdyby měl někdo zájem o obaly 2kg pb bomb. Je to zbytečně velká bedna která slouží pouze ke schování plynové bomby.


Plynový teplomet 45kW na propan-butan, piezo zapalování. Technické údaje: Plyn: propan-butan Lze připojit k 2kg láhvi PB .

Plynové topení dodáme do hodin po celé ČR, s dárkem nebo slevou dle Vašeho. V balení naleznete také příslušenství pro připojení topidla k plynové bombě (hadice a plynový regulátor). Venkovní tepelné záříče se řadí mezi mobilní plynová topidla.


Ať už sháníte lampu pro své rybářské výlety, mobilní teplomet , plynový gril nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky