pondělí 30. listopadu 2015

Bradový deflektor

Hledáte bradovy deflektor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Je to deflektor do jiny helmy, . Bradový deflektor k přilbě V2- Ochrana proti větru pro přilbu typu V210. Tabulka velikostí Vyzkoušet na prodejně.

Tento produkt již není v nabídce. Zabraňuje vnikání vzduchu do obličeje. NOX bradový deflektor pro přilby N964. Toto zboží obvykle nebývá v ČR skladem a jedná se o zakázkový dovoz ze zahraničí.


Pravděpodobná dodací lhůta je cca 1-týdnů. Pro upřesnění termínu nás . Velocity ST, CASSIDA - ČR. Náhradní bradový deflektor Bell Qualifier DLX.

Dokonale zapasuje, bráni podfukovaniu a vniknutiu. Zaručuje minimalizaci vzniku turbulencí uvnitř helmy a tím snižuje hlučnost. SHOEI bradový deflektor G. HJC bradový deflektor FG-15. Akcia Výpredaje Novinky Použité.


Z 862R bradový deflektor na přilbu GIVI X. Dovážíme a prodáváme helmy (přilby) na motorku, motokufry, brašny na moto, padací rámy, plexiskla atd. NOSNÍ DEFLEKTOR PRO PŘILBY INTEGRAL 2. Popis produktu bradový deflektor pro přilby zabraňuje vnikání vzduchu do obličeje zabraňuje vzniku turbulencí uvnitř helmy a tím snižuje hlučnost. AGV bradový deflektor K-3. První výměna velikostí do dnů zdarma. Doplňky, náhradní díly k helmám.


AVIATOR J, AIROH - Itálie. BRADOVÝ DEFLEKTOR GTB ASTON. PHANTOM S, AIROH - Itálie za 3CZK. Výrobce: AIROH (klikněte pro další produkty výrobce).

Praktický spodní bradový deflektor do helmy Cyber UX-33. Bonusem je odnímatelný bradový deflektor a potěší taky propracovaný systém větrání. Samozřejmě vše homologované ECE. Sháním bradový deflektor do N103.


Neválí se někomu doma třeba z rozbité helmy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky