pondělí 16. listopadu 2015

Retro gril

Veškeré pokrmy pro Vás připravuje . Zveme vás na grilování, které proběhne 10. Přijďte ochutnat vybrané . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Kapacita restaurace je 120 .

Restaurace je součástí areálu Vinařství U Kapličky a nabízí moravskou a mezinárodní kuchyni. Letní terasa s barem, venkovní bazén a nádherný výhled do vinic . Nabízíme tradiční moravskou i mezinárodní kuchyni. Kompletní vypracování projektu a vybavení steakové kuchyně.


Jídlo bylo super a všichni jsme si pochutnali. I guess my mom and stepdad went here before. Salonek pro osob, letní . Na velkých plochách ugriluje maso, burgery, klobásy, ryby .

I v tomto roce pokračujeme s netypickým snoubením růžových vín. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Vám poradí ako vyberať Rúry na pečenie.


Fotogalerie k příspěvku Turistické rozcestí U kapličky. Retro gril jako parádní dárek. GRIL RETRO Classic s vyberateľnými plochami ponúkne vám i vašej rodine možnosť rýchlejšej a zdravšej prípravy jedál. Na veľkých plochách uGRILuje mäso, . Bezplatná inzercia, retro gril predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Stažení royalty-free Šablona návrhu s retro gril menu. Vintage restaurace plakát unikátní koncept.


Zábavné reklamy rozložení pro grilování teplé a čerstvé . Páteční a sobotní disco párty se všemi žhavými hity současnosti i minulosti. Captain Jack Grilovaný vepřový steak z plemene Duroc, gratinované brambory. Nerezový retro gril motivovaný provizorním grilem sestaveným na stavbě.

Je praktický a má dobrý design. Má jak rošt, tak kamennou desku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky