pátek 20. listopadu 2015

Ocílka fiskars

Vhodná pro broušení všech druhů nožů. Ocílka z řady výrobků Kitchen Smart. Kvalitní ocílka z řady Fiskars Functional Form. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Ergonomická rukojeť pro bezpečné použití má očko pro zavěšení aby jste ji měly vždy při .

Udržujte pomocí ocílky vaše nože stále ostré. U tohoto výrobku může být poškozen obal, nebo může mít drobné kosmetické vady, způsobené . Ergonomické držadlo s příjemným povrchem z elastomeru a chránič prstů zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. Výrobky z řady Functional Form jsou určeny pro pohodlné každodenní vaření. Snadno se používají, čistí a skladují.


Pracovní části jsou vyrobeny z vysoce kvalitní . Brousek nožů Roll-Sharp Fiskars Functional Form GoCutting pro leváky a praváky s keramickými kotoučky se snadno používá a na stole neklouže.

Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. VÝHODY - pracovní část vyrobená z vysoce kvalitní japonské nerez oceli - velká zarážka pro prsty - možnost mytí v myčce . Vyrobena z nerezové oceli: tvrdost. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Náčiní Fiskars Essential Moderní . Tobias Wandrup a Erik Thor Lauridsen, cena Red Dot design . Ocilka FISKARS PROFI Chef DeLuxe 34cm. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Praktický pomocník pro přesné naostření nožů. Pro kvalitní naostření nožů - Nerezová ocel o optimální tvrdosti.


Cena pro Vás bez DPH: 32Kč. Dodací lhůta je až 2-týdny na náš sklad.

Jedná se o standartní dodací lhůtu, v případě . Váš expresní hobby market e-shop, svítidla, nářadí, zahrada, bydlení, stavba. Osobní odběr - Luhačovice: Kč. Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pěstík. Každý kuchař potřebuje vařečku a nůž.


A pokud by si měl vybírat jedinou z těchto dvou věcí, sáhne po noži. Tyto nože se vyznačují ostrými čepelemi, které se snadno udržují pomocí ostřiče Fiskars Roll-Sharp nebo ocílky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky