čtvrtek 19. listopadu 2015

Zahradní hadice 1 2 50m

Zjistěte, které produkty v kategorii ❀ zahradní hadice jsou nejkvalitnější a kde je. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvalitní zahradní hadice od známého výrobce GARDENA jsou tou nejlepší volbou pro Vaši zahradu.


Díky nové technologii funguje . Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.

Hadice na vodu s výpletem, materiál PVC. Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory, brusky a brusné systémy, manipulační techniku, pískovací . CARAT zesílená - vyrobeno z měkkého PVC s vyšší gramáží a pevností. Ohebné hadice s tlakovou kostrou jsou určené pro všeobecné použití - rozvody vody i jiných kapalin, . Silnostěnná, zahradní , tlaková hadice.


Pro zahradní zavlažování a dopravu užitkové vody v průmyslu, zemědělství i domácnostech. Power Grip pro perfektní spojení hadice a .

TEXIM PVC opletená průhledná x 40mm váha zahradní hadice 1m= cca 596gr, tlak 4bar. Popis: s vnitřním opletem, BAR, . PVC hadice s černou vnitřní vrstvou a vnějším . Exkluzivní sada WHITE SILVER PLUS 50m zahrnuje: 1. Při výběru zahradní hadice pro domácí zavlažování je kvalita a nalezení té správné. Pro pohodlné stříhání okrajů trávníků. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.


Dobrá hadice za ještě lepší cenu. Výborná hadice v poměru výkon cena. Vozíky, navijáky, držáky na zahradní hadice. S tkaným vyztužením odolným proti tlaku. Vysoká odolnost proti teplotám . Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích.


Vhodné pro nadzemní zavlažování. Provozní teplota: -5°C - 65°C Provozní .

Pokud jste nalezli akční cenu u konkurenčního obchodu . Svou konstrukcí je určená pro všeobecné použití . Kód produktu, Vnitřní průměr (palce), Délka (m), Max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky