pátek 27. listopadu 2015

Štěpkovač viking

Pomocí těchto strojů se nejen rychle . Velkou oblibu u zahrádkářů si v posledních letech získaly zahradní štěpkovače a drtiče zahradního odpadu. Hledáte stepkovac viking ? VIKING nabízí modely vyznačující se moderní . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Velmi silný zahradní drtič s benzinovým motorem se šikmou násypkou a silným OHV . Zahradní drtiče, štěpkovačeVyřeší problém zahradního odpadu. Jeden stroj pro dva úkoly: elektrický zahradní drtič a štěpkovač. S širokým podvozkem pro pohodlnou přepravu.


Benzinový DRTIČ a ŠTĚPKOVAČ GB 4C spolyká snad úplně vše: Měkký materiál stejně jako větve až do tloušťky cm. O jednoduché plnění se starají dva . Použití: štěpkovač - zahradní drtič pro zpracování objemného zahradního odpadu zpracování hustých i rozvětvených tenkých větví zpracování posekané hmoty z .

Jeho použití je univerzální: z větví až do. Elektrický zahradní štěpkovač Viking se hodí pro zpracování větví do průměru cm. Plnící otvor má tvar čtyřlístku, který zabraňuje nadměrnému pohybu větví . PŘEHLED PRODUKTŮ PRO DŮM A ZAHRADU DRTIČ- ŠTĚPKOVAČ VIKING. Půjčte si jeden z našich štěpkovačů nebo drtičů větví.


Když se musí opravdu zabrat, nabízí tento . Pohled Štěpkovač , Viking Štěpkovače - Agriaffaires. Elektrické i benzínové modely zahradních drtičů a štěpkovačů napomáhají efektivnímu úklidu zahrady a jsou. Drtiče a štěpkovače VIKING. Velká trychtýřová násypka s protihlukovou izolací zpracuje veliké objemy . Viking , zahradní technika, elektrické a benzínové sekačky, zahradní traktory, provzdušňovače, vertikutátory, drtiče, štěpkovače , . Dodává kvalitně rozdrcenou hmotu, jelikož rozmělňuje větve . Technické parametryDokumentace.


S velkým apetitem pohltí velké množství zahradní hmoty z květin, zeleniny, . Saku smulkintuvas dyzelinis. Silný elektrický zahradní štěpkovač s plnícím otvorem ve tvaru čtyřlístku Se spínačem krytým fólií a nožovým kotoučem se sníženou hlučností.

Si hravě poradí s hrubými i tenkými. K jejich dalšímu zpracování však potřebuje drtič nebo štěpkovač. Abyste si mezi nimi dokázali správně vybrat, je třeba vědět, jak fungují i jak . Zabýváme se dovozem zboží, jeho maloobchodním a velkoobchodním prodejem.


Zajišťujeme servis a opravy námi dodávaného zboží. Rozčlenění na drtiče a štěpkovače však platí jen tehdy, když stroj. PRO RS OHV (dále jen předmět výpůjčky).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky