pondělí 30. listopadu 2015

Plaňky

Plotové plaňky - plotovky s tvarovaným zakončením jsou vyrobeny z kvalitního jehličnanového dřeva. Délky jednotlivých plotových planěk se pohybují v rozmezí. Dodávané v síle planěk 18xa 24xmm.


Minimální tloušťka plaňky by neměla být nižší jak 18mm. Prodám smrkové plotové plaňky (plotovky). Mám na výběr z několika variant (viz obrázek).

Jsou vyrobeny ze suchého smrkového dřeva, hoblované a následně . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů plaňky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Tato půlkulatá frézovaná plaňka je tlakově impregnovaná v zelené barvě.


Profilované plotovky se vyrábějí v 5. Většinou bývají z borovice, ale občas jsou i smrkové. Plaňky jsou přibíjeny vodorovně na nosníky. Tato část stavby lodi se nazývá plaňkování.

Podobné slovo pláňka : planý (nešlechtěný, nenaroubovaný) ovocný. Momentálně nedostupné v barvě třešeň! KP- Krytka plaňky x 18mm. BARVY: bílá, hnědá, šedá, černá, antracit, třešeň, . V nabídce více standardních rozměrů. Ozdobné tvarování ve vrchní části - Špice.


Rozměry plaňky jsou síla x šířka mm. Délku vyberte z nabídky- Tvarování . Opršelou barvu a rozpraskané dřevo už by žádný další nátěr neobnovil. Takže nezbývá než dosluhující plaňky vyměnit za něco trvalejšího. Plaňkový plot svým designem nahradí dřevěný plot, nabízí však nesrovnatelně delší životnost a je zcela bezúdržbový. Vyrábíme surové smrkové kůly,půlkuláče a kuláče, vyráběné frézováním.


Kuláče – jsou ofrézované dřevěné kulatiny. Dřevěné plaňky a kulatina pro modeláře. Půlkuláče – jsou ofrézované . Potřebujete více informací o vybraném zboží? Pokud kliknete na obrázek, pak se Vám otevře úplná katalogová karta .

Každý plot vymezuje hranice pozemku, chrání před vniknutím volně pobíhajících zvířat, zabraňuje nekontrolovanému úniku malých dětí ven na . Pečlivé upevnění první plaňky – kýlového pásu obšívky – určuje průběh dalších planěk. Konec kýlové plaňky je zapuštěn do drážky a připevněn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky