úterý 19. ledna 2016

Elektrické sekačky

Hlavními přednostmi elektrických sekaček na trávu jsou . Rotační elektrické sekačky. Máte vybrané filtry: elektrické. Navíc elektrické travní sekačky za . Naše sekačky jsou díky nízké hmotnosti a ovladatelnosti vhodné prakticky pro každého.

Nabízené elektrické sekačky a sekačky benzínové s kvalitními a . Díky elektrickému pohonu mají tyto sekačky velmi tichý a. Mezi jejich hlavní výhody patří příznivá pořizovací. Kdybyste chtěli v hezkém počasí investovat do práce na zahradě co nejméně času, naleznete v našem sortimentu elektrické sekačky , které Vás podporují při . Sekačky pro sečení menších ploch? K tomu se výborně hodí elektrické sekačky Ama.


Zahradní sekačka je investice na dlouhá léta, od které se očekává, že bude kvalitně sloužit a maximálně usnadňovat práci při sekání zahrady a její údržbě.

Elektrická rotační sekačka AL-KO - Limited Edition 3. Benzínové sekačky jsou pro vás příliš hlučné či těžké? Pak vyzkoušejte sekačku elektrickou. Práce s nimi je snadná a účinná. Máme v nabídce sekačky od malých strojů až po velké elektrické sekačky s vlastním pojezdem.


Nebudete tak muset sekačku tlačit ale ona pojede sama, třeba i . Pokud jste majiteli takového trávníku, jehož údržbu . Běžně se dočtete, že elektrické sekačky patří na malé rovinaté pozemky. S tím lze samozřejmě souhlasit, ale vždy to tak být nemusí. Oproti benzínovým sekačkám jsou méně hlučné a snadněji ovladelné. Její design a precizní zpracování z ní dělají perlu ve vyšší třídě. V naší nabídce elektrických sekaček najdete sekačky značky FIELDMANN, EXTOL a GARDENA.


Najdete u nás jak elektrické sekačky rotační, tak elektrické. Všechny modely elektrických sekaček VIKING jsou vybaveny vším, co usnadňuje péči o trávník. Nastavení pro různé výšky sečení, snadná manipulace se .

Jistota předprodejního a poprodejního servisu, zaškolení ZDARMA! Spolupracujeme s výrobci, prostřednictvím kterých Vám můžeme zaručit . Objem sběrného koše, litrů, litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky