úterý 12. ledna 2016

Soukromá sauna brno

Naše finská sauna v Brně vám nabízí plnohodnotnou relaxaci v moderním a klidném zázemí wellness. Jedná se o privátní suchou saunu. Dopřejte si luxusní spa v naprostém soukromí pro 2-osob. Vario sauna , parní lázen, whirlpool, odpočinková zóna.


Na tomto webu naleznete aktualizovaný seznam finských saun v Brně. Privátní wellness, sauna , solárium, masáže, fitness a cvičení, kosmetika, manikúra.

Luxusní prostředí, skvělé ceny. Na pokoji Sauna nenajdete pouze vířivou vanu, ale také vlastní soukromou saunu. Wellness pro Brno na Masarykově ulici.


Vítáme Vás na stránkách naší. Nabízíme možnost pronájmu sauny pro páry, menší či větší skupiny a také pro rodiny s dětmi, či možnost využití . Vybavená sauna pro osob s možností suchého saunování. Velký ochlazovací bazén, komfortní.


Chybí: soukromá Privátní sauna, Brno - Sauna.

Archiv Špičkovou privátní saunu si s naším přispěním vyrobil náš zákazník v Brně. Výbornou volbou se ukázalo použití krátkých cca 50cm ořezaných palubek cedru. Brna , kde si vychutnáte saunování po malých skupinách v maximálním soukromí a . Brna s venkovním ochlazovacím bazénem.


Sauna Komfort klub je podnik s desetiletou tradicí v Brně. V případě návštěvy wellness či saunového světa bez zapůjčení našeho prádla bude cena . Zapomeňte na starosti všedního dne a nechte se hýčkat v privátních saunách , ve vířivých koupelích, . Z našich soukromých lázní nemusíte vyjít celý den. Pokud se Vám v Brně zasteskne po tropickém podnebí, zajděte si do parní sauny. Dvě suché finské sauny v Brně na Dobráku a na Křižíkově, oddělené potírny a bazény pro ženy a muže, výhodné ceny rezervací.


SAUNOVÝ SVĚT nabízí až druhů vnitřních a venkovních saun včetně parních a. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv volbu, budete mít naprosté soukromí. Privátní neboli soukromé wellness nabízí pohodu a relaxaci v intimnějším a klidnějším prostředí v. Parní saunu s aromaterapií. Prosklená sauna s velkoformátovým sklem. Mezi naše referenčních projekty jsme zařadili i krásnou, prosklenou saunu , která je obkládaná širokými palubkami .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky