čtvrtek 28. ledna 2016

Bazén hotel step

Ve vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi dráhami a relaxační částí , kojenecký bazén , whirlpool a parní lázeň s vonnými esencemi. Unikátní komplex ubytovacích, konferenčních, společensko-zábavných, sportovních a wellness služeb. Přístupné pro veřejnost i hotelové hosty.


Vodní svět (PO – NE :– 23:00). Disponuje teplým bazénem pro menší děti, ve kterém se mohou děti i potápět nebo učit . Wellness Hotel Step , Praha: 1recenzí zákazníků, 4fotografií cestovatelů a.

Saunový svět s pěti druhy saun. Krytý plavecký bazén je metrů dlouhý a metrů široký. Využít se dají nejen tři plavecké dráhy o hloubce – metrů, ale i relaxační . Areál Pražačka na Žižkově nabízí široké sportovní a rekreační využití. Celý komplex je rozdělen do několika částí v nichž najdete: - krytý bazén 16xm . Step najdete moderní fitness centrum, zaměřené nejen na . S celkovou kapacitou 1pokojů, se řadí mezi velké hotely.


Najlepšie ceny nájdete na . Wellness zahrnuje krytý bazén , různé sauny a fitness centrum, všechno.

Toulky hlavním městepobyt s privátní bazénem. Wellness hotel nabízí: bazén metrů, vodní a saunový svět, whirlpooly,. SPORTCENTRUM STEP , které je od hotelu Bridge vzdáleno jen cca minut. Deniskav hotelu step na P9-vysocany muzes jit uplne v klidku, . Všechny hotely v lokalitě Praha, Česká republika.


Rádi bychom Vám představili možnost ubytování ve wellness hotelu STEP s širokou nabídkou sportovních, relaxačních a gastronomických zážitků. Hotel Relax inn – Vysočany Palmovka, stupňů, . V rámci této recenze hodnotím JENOM BAZÉN, nikoliv celý hotel. Bazény pro kojenecké plavání.


Voda je průzračná a ani voda není . POBYT OBSAHUJE: 3x ubytování s bufetovou snídaní ve - lůžkových v moderních a . HOTEL STEP Praha - HOTEL STEP adresa, HOTEL STEP ceny, HOTEL STEP. Pro návštěvníky s miminky je zde i speciální kojenecký bazén. WELLNESS V PRAZE NA DNY PRO OSOBY s bazénem a saunou.


Nabízíme ubytování, restauraci, bar a kongresový sál pro konference a kongresy. V areálu je bowling a fitness, masáže, whirpool, sauna a solárium.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky