pondělí 11. ledna 2016

Plastové výlisky na zakázku

Vyrobíme plastové výlisky dle Vašich požadavků z plexiskla i dalších druhů plastů,. Po Vašem schválení dokončíme zakázku potřebného počtu kusů. Lisujeme na zakázku a vyrábíme i vlastní výlisky.


Na zakázku a za dobrou cenu pro vás vyrobíme plastové díly i finální výrobky. Komplexní řešení včetně návrhu a výroby formy.

Vstřikování plastů v rámci zakázkové výroby. Výroba plastů na zakázku Odry. Plastový výlisek , lisovna. Vznášedla, reklamní vrtulky.


Vyrábíme plastové prototypy na zakázku , formy na voskové modely, tiskařské. Dále nabízíme reklamní předměty - výroba na zakázku pro podporu prodeje. Nabízíme zakázkovou výrobu plastových součástek, dílů a výlisků.


Vyberte si profesionály v oboru.

Firmconsult zajišťuje výrobu plastových dílů z materiálů PA, POM, PE apod. Pro výrobu těchto výlisků zajišťujeme výrobu. Specializujeme se na výrobu výlisků z polyetylenu (PE), polypropylenu (PP),. Dolní Poustevna jsme se podíleli na celé řadě zajímavých zakázek. Zpracování termoplastů a výroba lisovacích forem na zakázku.


Potřebujete plastové výlisky na míru? Společnost PF PLASTY CZ s. Pro komplexnost zakázek zajišťujeme i projektovou dokumentaci, výrobu forem a barevný . Nabízíme lisování plastů na zakázku , včetně kusové výroby do 5kusů. Pracujeme v oboru bazénová technika - čističky bazénů, regulace a měření. Jsme specialisté na vstřikování plastů.


Požadovaný produkt zhotovíme od . Obaly, výroba obalů, vakuové výlisky , blistry a plastové obaly – to vše. Veškeré obaly i další produkty vyrábíme na zakázku dle požadavků našich zákazníků. Vyrábíme na zakázku plastové dílce pro všechny oblasti průmyslu od kon.


Výlisky môžeme zhotoviť podľa dodanej vzorky, na základe vašej technickej . Technické plastové díly na zakázku.

Máte potíže se současným dodavatelem? Chcete snížit své náklady a tím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky