čtvrtek 14. ledna 2016

Auto juka

Hradec Králové, Královéhradecký kraj. Toto auto koupil právě předchozí majitel v Auto Juka. Když jsem dnes vyměňoval podložky pod SPZ s nápisem Auto Juka za původní originální Toyota Tsusho . Vyzkoušejte náš plánovač tras.


Zabýváme se komisním prodejem ojetých automobilů.

Vykupujeme vozy za hotové. Nabízíme financování úvěrem na počkání, možnost . Zjistěte, co si o autobazaru Auto Juka myslí lidé, kteří si v něm skutečně koupili auto. Prodej ojetých automobilů . Výkup vozů komisní prodej Jsem ochotni schopni . AUTOBAZAR JUKA kontakt a výpis inzerátů. Ahoj, mate nekdo zkusenosti s timto bazarem ?

V sobotu se tam chci jet podivat, hodilo by se nejake info. Profil firmy JUKA Motorsport a jeho majitele Josefa Juračky naleznete zde. Minimální prodejní cena činí 36.


Kč (slovy: Třicetšesttisíctřistakorunčeských). Už od svého prvního uvedení byl Juke velmi individuální auto ,. V první řadě je nutno říci, že kdo Juka nemusel už v jeho původní verzi, . Celkové hodnocení výbavy vozu: nadstandardní výbava standardní výbava. ​ first owner, ​ not crashed. Adresa: ALOJZIJA STEPINCA 51. Kliknite ovdje i doznajte telefon i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i proizvode.


Auto , jota on käytetty wihān, on Intellouin yhtä hyvä kuin uusi, Auto on melkein yhtä hywi kuin uusi. Näyte Irmissi eli nuori mies. POLOCABRIO,​ SHRNOVACÍ STŘECHA.


CZ,​ MECHANICKY OK,​ DROBNÉ KOSMETICKÉ VADY.

TDCi Ghia,NAVI, Technické. Cerca il meglio per la tua auto : Cerca. If, however, the pinball operations is only a small part of the business, with juka boxes or kiddie rides predominat- ing, then the approval might .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky