čtvrtek 21. ledna 2016

Privátní vířivka brno

Privátní whirlpool ve 4Comfort. WELLNESS CENTRUM 4COMFORT přichází z inovací, vyvarujte se chlorované a jinak chemicky upravované vody, kde nikdy . Na jednotlivých sedátkách si můžete vyzkoušet příjemný . Prožijte romantický večer při svíčkách v soukromí privátní whirlpoolu a nechte se hýčkat tisíci bublinkami vody. Vířivka jako součást relaxačního pobytového zařízení.

Přijďte si k nám odpočinout a zrelaxovat. Luxusní prostředí, vynikající ceny. Wellness pro Brno na Masarykově ulici. Hotel Brno Restaurace Brno Svatba v Brně Hotel Brno.


Kancelář je za výhodnou cenu, kousek od centra Brna s parkováním v areálu a . Milenecký azyl Brno , luxusní vířivka , whirlpool, bazén, hodinový hotel Brno. Výsledky vyhledávání privátní vířivka.

Našli jsme nabídek pro privátní vířivka. Sledujeme slevové servery, eshopy a. Hotel ARTE Brno nabízí wellness přímo v centru města. Ceníme každého hosta, který k nám zavítá. Náš osobitý přístup dává základní hodnoty, které dělají náš . PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA : Poskytne vám ničím nerušené rozjímání s možností využití příjemného posezení, kde si můžete vychutnat občerstvení nebo jen jednoduše . Provozujeme privátní wellness s možností pořádání soukromých party a večírků. K dispozici je venkovní bazén, vířivka pro osob a bar.


Perfektní relaxaci Vám zajistí i naše privátní whirlpool. K odpočinku Vám poslouží pohodlná lehátka v odpočívárně u bazénu a úchvatný výhled na přehradu. Projekt je spolufinancován ROP Regionu soudržnosti Jihovýchod pod číslem CZ. Je zde umístěn ochlazovací bazének, privátní vířivka a může sloužit jak pro . Pro příjemné chvíle a ničím nerušené rozjímání neváhejte využít soukromou zónu s privátní vířivkou.


Nebo hodina a půl na vířivku a infra saunu! Relaxujte v naprostém pohodlí centra Relaxum v centru Brna !

Havajské a relaxační masáže, privátní sauna s vířivkou v Ráji, kde zapomenete na čas i VY. Soukromá viřivka , kde si užijete jemné proudy vody. Jeďte po silnici E4směrem na Brno.


Interiérový bazén s atrakcemi, velký atypický whirlpool, whirlpool v privátní zóně,. Masáže a privátní vířivka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky