pondělí 18. ledna 2016

Aquapark kuřim

Rekreační zážitkový bazén s divokou řekou, protiproudem, vodním hříbkem a masážními rošty. Ceník aquaparku Trasa k nám Kontakty. Doslova vodní ráj na Vás čeká ve městě Kuřim , jen několik kilometrů od Brna. Na ploše tisíce čtverečních metrů tu najdete venkovní bazén, sportovní hřiště, . Vstupné do vnitřního i venkovního areálu: 3Kč, z toho 2Kč je záloha na hodinky .

Moderní aquapark disponuje několika vnitřními bazény, tobogánem, parními saunami nebo vířivou lázní. K dispozici je také restaurace, skvěle vybavené. V ceně vstupného do aquaparku je parní a vířivá lázeň. Aquapark a sportovně rekreační areál.


Veselá nedělní odpoledne v aquaparku Kuřim. Vstupy do aquaparku Kuřim pro dva či celou rodinu. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Rekonstruovaný kuřimský letní areál nabízí návštěvníkům tradičně čistou vodu, atrakce pro děti, kvalitní občerstvení a upravené trávníky pro dokonalý odpočinek.

Osvěžte se vodními radovánkami v moderním akvaparku s několika bazény, . Koupaliště a wellness Kuřim. Vnitřní a venkovní bazén, tobogán , wellness, relaxační bazén. V kuřimském wellness centru na vás čekají krytý aquapark a letní koupaliště. V aquaparku si užijete 25metrový plavecký bazén se čtyřmi drahami a rekreační . Chcete relaxovat při zdravém sportu?


Užít si zábavu s dětmi či kamarády? Fotogalerie: Školní výlet pro 1. Nachází se uprostřed Sportovního areálu v severní části města. Plavecký bazén m, dětský bazén, tobogán, rozlehlé travnaté plochy pro . Středně náročný tobogán procházející vnitřní i . My prosli v Brne snad vsechno a nejlip z toho vychazi ta Kurim. Kohoutovice jsou hodne podobny, ale volne dostupne hracky do vody jsem tam . Wellness Kuřim nově nabízí držitelům Rodinných a Senior pasů slevy do aquaparku.


Po zasloužené brigádě „Pojďte do Kamene“ jsme vyrazili na relax do wellness centra v Kuřimi. Sešlo se nás sedm a náležitě jsme si odměnu .

Parkování je přímo před areálem. Seznamte se s pestrou sportovní a wellness nabídkou a přijeďte si k nám „dobít baterky“. Slevy a akce na téma aquapark ze serveru Slevomat platné pro Kuřim. Vybíráme pouze ty nejvýhodnější nabídky z města Kuřim. Inzerát aquapark Kuřim v okrese Brno-venkov, cena 490Kč, od MargitKu na Sbazar.


Popis: Nabízím ze zdravotních důvodů rodinné vstupné na 1min. AQUAPARK WELLNESS KUŘIM u Brna! Vstup na 1minut pro DVA nebo pro rodinu.


Nejsme jen aquapark , nabízíme celou řadu služeb pod jednou střechou včetně wellness pobytů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky