středa 13. ledna 2016

Drtiče a štěpkovače

Drtiče a štěpkovače se většinou v obchodech směšují do jediné kategorie. Každý pracuje na jiném principu a dává velmi . Zahradní drtiče a štepkovače jsou nepostradatelnými pomocníky při efektivním a ekologickém úklidu zahrady. Tyto stroje lze využít ke zpracování veškerého . Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o zahradu. Drtič větví ať již značky HECHT nebo BOSCH je bezkonkurenční .

Prodej drtičů a štěpkovačů. Elektrický drtič ovoce SHARK FRUIT kW (nerez ). Navigace: ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Jaro je v plném proudu a na zahradě máme stále co uklízet. Větve jste už určitě prořezali a možná vám leží jen tak na hromadách. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. K tomu Vám pomůže drtič větví a dřeva z naší autorizované prodejny.


Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude poskytnut profesionální servis.

Po prořezávce či omlazování stromů, nebo po skácení nám zůstane velký objem větví, které nemá smysl řezat motorovou pilou, . Když jsme letos dostali možnost vyzkoušet drtič a štěpkovač trochu „dospělejší“, neváhali jsme ani chvilku. Bgu Štěpkovač GSE 24 GSB 24 GSZ 242. Zahradní elektrické drtiče a štěpkovače VIKING jsou univerzálními pomocníky pro likvidaci organického zahradního odpadu. Pomocí těchto strojů se nejen . Co s větvemi, když je jejich pálení mnohde zakázané a jako palivo do kamen se nehodí?


Nejlepší je zpracovat je drtičem nebo štěpkovačem. Nevíte, jak se zbavit větví a ještě z toho mít užitek. Zkuste drtič nebo štěpkovač.


Levný a kvalitní drtič pro drcení a štěpokování dřeva a větví. Zvláště výkonný elektrický zahradní drtič o výkonu kW ke zmenšení objemu větví a materiálu z ořezaných keřů do průměru ca. Jen nejlehčí nožové typy s trojnožkovým podstavcem . Dtrtič a štěpkovač - zahradního odpadu shromáždí zahradkáři během celého roku velké množství.


Ekologickým a nenáročným způsobem likvidace takového zahradního odpadu je rozdrcení pomocí štěpkovače neboli drtiče větví. Vzniklou jemnou drť lze bez . Právě k tomu slouží drtiče a štěpkovače , které obchody většinou směšují do jedné kategorie, takže si ani neuvědomíme, jaký je vlastně mezi . Jaký je rozdíl mezi štěpkovačem a drtičem ? Umožňují zpracovávat objemné množství .

Pálení zahradní odpadu je dnes většinou zakázané, proto jsou nejlepšími pomocníky drtiče a štěpkovače , které vám pomohou se zahradního odpadu zbavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky