čtvrtek 14. ledna 2016

Zahradní lavička litina

Zahradní lavička litinová ZLL0Kovtec. Litinové lavičky se hodí nejen do městských parků, ale i do vaší zahrady. Vsaďte na moderní design, který představuje spojení dřeva a kovu a přijďte si vybrat na . ADVAS Litinová lavička Schonbrunn Smrkové Žárově vypalovaná barva komaxit.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lavička zahradní.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Veškeré zboží máme skladem a odesíláme do dvou dní. Opěrky lavice mají ozdobné kování, které je elegantní a nápadité. Nabízíme kvalitní a pohodlné zahradní lavice od značek Allibet, Happy Green a další. Za super ceny a dodáním do 24 . Pevná a stabilní litinová hlavička s dřevěnými laťkami.


Parkové lavičky vybírejte ze širokého sortimentu.

V nabídce litinové lavičky i dřevěné. Vybrat si můžete i dřevo a. Otočná litinová lavička je novinkou společnosti, vyvinutá společně s ateliérem Bonmot. Tato zahradní lavička je ergonomicky tvarovaná, tak aby zajišťovala pohodlí i při delším.


Lavice se bude díky svým ornamentálním ozdobám a romantickému stylu hodit do každé zahrady a na každý dvůr a bude nepostradatelná za vlahých letních . Prodám levně zahradní lavičku z tvrdého dřeva v bílé barvě s kombinací litiny. Lavička je stabilní a ve velmi dobrém stavu. Velmi pohodlná, určená do městských parků, oddechových zón a taky do zahrad.


Bočnice lavice jsou odlitky z šedé litiny s povrchovou úpravou práškové. Od žárovky po inteligentní domácnost v pavilonu M Dotace na energeticky úsporné bydlení a kotlíkové dotace Dřevostavby Vše o . Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. MATERIÁL: litina a čínský dub, nosnost lavičky - 1kg. Previous Next Zobrazit galerii (4).


Vyrábíme parkové a zahradní lavičky z litiny i oceli s použitím čtyř druhů dřev. V naší nabídce najdete řadu druhů . Dřevěná zahradní lavička se zádovou .

Perfektně tvarovaný sedák lavičky Schonbrunn poskytuje pohodlí i pro dlouhé posezení v parcích a zahradách. Područka je v ideální výšce například pro četbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky