pondělí 11. ledna 2016

Umělí trávník

Imitace živé trávy snadná na údržbu. Výběr z nejlepších umělých trávníků na trhu. Poradíme s instalací i údržbou. Umělý trávník z velmi krátkých syntetických vláken délky mm.


Archiv Umělá tráva představuje ideální řešení v místech, na kterých nemůže být použit přírodní trávník. Snadná údržba, perfektní vzhled.

Prodáváme bytové, kusové, metrážové, dětské i zátěžové koberce. Nabízíme také rohože, čistící zóny a umělý trávník. Umělé travníky jsou elegantní náhradou za živé travní . Vyberte si u nás umělý travní koberec za skvělé ceny. Tyto umělé trávníky jsou vhodné na vaší terasu,. Tyto plochy mají výborné vlastnosti udržet si přirozený . Umělý venkovní trávník je určení pro celoroční využití.


Výhodou UMĚLÉ TRÁVY je snadná údržba a odolnost proti UV záření. V rámci kvalifikace Mistrovství Evropy do let si na našem trávníku zahrály.

Minulý víkend jsme si pořídili k bazénku umělý trávník. Umělé trávníky Virgin, Decor, Popular a Greenville pro váš balkón a terasu . Předcházely tomu bouřlivé domácí diskuze a zjišťování možností. Vlastní trávník je všívaná plošná textilie s vlasem z materiálů s vysokou pevností. Kombinace texturovaného a napřímeného rovného vlákna.


Vhodný pro pohledou aplikaci. Umělý dekorační trávník šetří nejen peníze ale i čas, který byste jinak věnovali jeho údržbě. Tím, že ho nemusíte pravidelně zalévat šetříte . Mezi největší výhody umělé trávy patří celoroční provoz, nízké náklady na údržbu , dlouhá životnost a šetrnost vůči zdraví hráčů. Je vhodný pro vnitřní i venkovní použití, kolem bazénů, nebo jako oživení terasy či verandy. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba EURO-KOBERCE, s. Umelá tráva je ideálna podlaha na terasu, nenáročná na údržbu.


Vyberajte si z umelých trávnikov, ktoré sú na nerozoznanie od živého trávnika! S Royal Grass získáte nádherný a plný umělý trávník s . Máte-li zájem o kalkulaci nebo o . Vybíráte umělý trávník na balkon či k bazénu? Poznejte ty nejkvalitnější! Uplatnění však nenachází pouze na zahradě, ale také na terasách, balkonech, v altáncích či .

Vylepšite exteriér umelou trávou, napr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky