středa 20. ledna 2016

Potravinářská hadice

Beztlaká hadice pro potravinářské produkty) Průměry: 20mm. Tlaková hadice pro potravinářské tekutiny a vzduch) Průměry: od 6mm do 50mm. Na přání možno zalisovat hadice s nerezovými koncovkami. Silikonové hadice pro potravinářské produkty. Potravinářské hadice nejen na pivo.


Základní prodejní jednotka je m. Hadice na pivo, víno a vzduch. Průmyslové hadice pro potravinářský průmysl. NBR -výztuž: textilní příze, ovin -obal: modrý . Materiál, PVC – měkčené - transparentní. Použití:- silikonová hadice na beztlakou nebo nízkotlakou dopravu potravinářských produktů, piva, vína, jedlých olejů, mléčných produktů, destilátů atd.


Nejpoužívanější potravinářská hadice 5mm k propojení pivního vedení. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín . Standartní nebo vysokotlaké. Délka hadice: 1 m Max. BS vinařské potřeby - přední český dodavatel pro vinaře, vinohradníky a sommeliery.


PVC hadice na tlakový vzduch. Vnitřní rozměr: 6mm Vnější rozměr: 8mm - akční cena. Kó varianta, Kč bez DPH, Kč s DPH, kg, košík. Vhodná i pro mléko a nealko. Objednávejte ve velkoobchodu SEKO ZP s. Použití: Pro čisticí potřeby mlékáren, potravinářských závodů a závodů.


Dodáváme profesionální hadice té nejvyšší kvality od firmy CONTINENTAL - CONTITECH. Jak žít zdravě a spokojeně, co se vyplatí jíst a pít. Testy kvality potravin, bezpečnost potravin, zdraví a prevence.


Farmaceutické hadice a hadice na potravinyV této sekci bychom Vám rádi pomohli s. Další informace o našem sortimentu pro potravinářský a farmaceutický . Pythony k vedeniu piva od chladenia k výčapnému stojanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky