pátek 29. ledna 2016

Solenoidový ventil na vodu

Cílem jejich využití jsou zejména rozvody vody , . Použití ventilu je pro vodu , vzduch a neutrální plyny a minerální oleje. Elektromagnetický solenoidový ventil TORK. Tělo ventilu je vyrobeno z mosazi, vnitřní . Blesková doprava, poradenství zdarma a možnost osobního odběru.

V této rubrice najdete solenoidové elektromagnetické ventily TORK pro ovládání vzduchu, vody ,páry a oleje v provedení bez napětí uzavřen nebo otevřen. Použitie ventilu je pre vodu , vzduch a neutrálne plyny a minerálne oleje. Telo ventilu je vyrobené z mosadze, . Hledáte elektromagneticky ventil vodu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Ventily , které jsou schopny pracovat od tlaku bar.


Vhodné pro montáž do otevřených tlakových… 7Kč.

Pro plyn (vzduch), vodu , olej. Pracovní tlak u plynu (vzduch) - barů, u vody nebo oleje - 7 . Solenoidové ventily a cívky Danfoss se obvykle dodávají jednotlivě a pak se dají. Nerezové provedení vhodné i pro pitnou . Nepřímý membránový elektromagnetický ventil. Nepřímo řízené solenoidové ventily jsou určeny k dvoupolohovému řízení průtoku vody , vzduchu, případně.


Sortiment zahrnuje mosazné i nerezové solenoidové ventily pro regulaci. Sedlové elektromagnetické ventily na vodu , vzduch, olej, páru i . Danfoss doporučuje, aby se elektromagnetický ventil montoval s cívkou ve. Cívka BB230AS pro elektromagnetický ventil , 2VAC. Dvojcestný elektromagnetický ventil pre ovládanie prietoku vody. Ventil je bez prúdu uzavretý a pod napätím otvorený.


Odporúčame používať pred ventilom filtre . TPV s venkovním závitem s regulací průtoku, elektromagnetický ventil Toro. Odolnost proti chloraminu je vhodná pro systémy používající vodu s vysokým .

Delia sa podľa druhu napájania programovacej jednotky na . Děkujeme Vám, že jste si vybrali řídící elektromagnetický ventil řady P150. Zkontrolujte podle šipky směr proudění vody přes ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky