pátek 22. ledna 2016

Koupaliště chrudim

Komplex kvalitních sportovišť: krytý plavecký bazén, letní koupaliště , sauna, zimní stadion, dětské dopravní hřiště, fotbalové hřiště. Je to zejména pro unikátní celokovové řešení, příjemné prostředí a též pro chytrou nabídku . Plavání dětí bez rodičů ve věku 5-let, cvičení a plavání seniorů, cvičení těhulek ve vodě. Venkovní koupaliště je otevřené jen v . Provozujeme letní koupaliště.

Možnost využít tobogán, skluzavky, vodní a vzduchové masáže, vodní hřiby, divoký kanál, vodní chrliče a ostrůvky. Služby, dětský koutek, skluzavka, tobogán. Před návštěvou objektu doporučujeme si pro jistotu ověřit aktuálnost otvírací doby na . Typ bazénu: Veřejné bazény.


Plavecký bazén venkovní i krytý. Svým návštěvníkům nabízí . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v .

Chrudim - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. V této rubrice naleznete koupaliště, bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. V zastřešené části najdete m dlouhý bazén pro plavce, m dlouhý tobogan s celoročním . Sportovní areál leží na jižním okraji města na březích Chrudimky.


Dětský den - Letní koupaliště Chrudim. Koupaliště s tobogánem – cca minut. Bazén a koupaliště Chrudim. Upozornit, že fotografie má chybně uvedené historické datum, nepřesný či chybný popis, porušuje Upozornění na . ZNÁMKA ANO POŠTOVNÉ V ČR ZŮSTÁVÁ STÁLE JEDNO STEJNÉ NEZÁLEŽÍ NA MNOŽSTVÍ POHLEDNIC.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. LETNÍ KOUPALIŠTĚ CHRUDIM ,. DO DESÁTÉ SEZÓNY V NEREZU. Pište do otázek vaše přiznání. Přiznání bude umístěno zde na facebooku.


Mapa Letní koupaliště Chrudim. Zobrazená spolu s ostatnímy zajímavými misty, které můžete navštívit.

Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky