čtvrtek 21. ledna 2016

Aquapark slany

TRAVNATÁ PLOCHA - OTEVŘENA. NAROZENINOVÝ VSTUP ZDARMA. Pro každého v den jeho narozenin celodenní vstup do aquaparku ZDARMA. Vítáme vás v aquaparku Slaný.


Přijďte si užít zábavu a relaxaci do aquaparku ve Slaném! Sjeďte si s dětmi tobogán dlouhý 87m, nebo se ponořte do divokého .

Skvělý aquapark ve Slaném nabízí zábavu široké veřejnosti. Najdete jej v areálu víceúčelové sportovní haly. Užijte si tobogány, zaplavte si proti proudu a . Areál aquaparku je vhodný pro zábavu i pro aktivní odpočinek nebo relaxaci. Návštěvníci se mohou těšit na tobogán dlouhý m nebo na . V areálu je k dispozici tobogán, plavecký bazén, dětský bazén, divoké koryto, protiproud a masážní lůžka.


V aquaparku ve Slaném je pro návštěvníky připravena spousta zábavy ve vodě i na souši. Plavci ocení 25metrový plavecký bazén s pěti drahami, dětem je k .

V září letošního roku byl inovován pokladní systém v aquaparku Slaný. Tento systém umožňuje zákazníkům platbu permanentních vstupenek . Aquapark je v areálu víceúčelové sportovní haly ve Slaném. Víceúčelová sportovní hala Slaný.


Angličtina pro děti již od let a pro dospělé. Plánuje modernizaci technologií, nové osvětlení i další rozvoj. Obrázky z on-line kamer v aquaparku. Slaný , Wilsonova 5(naproti divadlu). S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny.


Nejlépe hodnocené hotely s garancí nejnižších cen. Bazén stavěli moudří lidé. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí akvaparku ve . Vedle klasického bazénu tu jsou i adrenalinové . Zábavní zóna Aquaparku Laguna zahrnuje bazén nepravidelného tvaru s plochou téměř. Součástí zábavní zóny je i venkovní bazén se slanou vodou, který je . Jak jste si již mnozí mohli povšimnout, oranžová parní sauna se nám proměnila v místo plné slané mlhy, která by se dala krájet.


Moje okolí - portál firem, akcí, zábavy a inzerátů.

AKCI DĚTI za -Kč v doprovodu dos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky