pátek 22. ledna 2016

Benzinova sekacka na travu

Benzínové sekačky s pojezdem. LC 353V je sekačka na trávu , která dosahuje skvělého výsledku při sekání trávy a údržbě . Robotická sekačka na trávu Bosch Indego 3Snadná cesta ke krásnému trávníku. Typ sekačky : rotační Typ pohonu sekačky : benzinová Výkon (W) (kW): 2. V nabídce máme sekačy od výrobců GGP, WOLF-Garten a Oleo-Mac.


Rotační benzínové sekačky.

Funkce mulčování – sekačka rozseká trávu na drobné kousky, které slouží jako hnojivo. Obecně lze říci, že nejvýkonnější jsou sekačky benzínové. Následují elektrické a akumulátorové.


Sekáte často trávu na velkých plochách, nebo pouze občas na menším pozemku ? Nabízené elektrické sekačky a sekačky benzínové s kvalitními a . Drobnou výtku máme k vysypávání koše na trávu. Pokud si budete přát, Vaší sekačku připravíme v našem autorizovaném servisu. To znamená, že sekačka bude sestavena, naplněna provozními kapalinami, . Motorové benzinové sekačky Stiga Vám usnadní práci!

Kvalitní sekačky na trávu řady Honda HRX s pojezdem a dvojtým žacím nožem. Pokud vlastníte pozemek s trávníkem, bez kvalitní sekačky na trávu se . V naší nabídce benzínových sekaček najdete sekačky od značky FIELDMANN. Součástí každé benzínové sekačky je sběrný koš. Je tedy nezbytné pořídit si tu správnou sekačku na trávu.


Benzinová sekačka je ideální v místech, kde není přívod elektrické energie. Jenže růst trávy nezastavíte a budete stát před úkolem pořídit novou. Sekačky na trávu – elektrické sekačky.


Elektrické sekačky jsou lehké a snadno . U této mulčovací sekačky je posečená tráva zvířena v žacím prostoru, rozmělněna . U každého zboží si můžete zjistit i. Obecně se dají sekačky na trávu rozdělit do dvou velkých skupin – na elektrické a benzínové. Jaké jsou jejich plusy a . Vybíráte sekačku na trávu ? Jedná se o přívěru komínku výhozu trávy do sběrného koše s možností snadného ovládání pouze přesunutím jediné. Pokud chcete mít krásný trávník, bez kvalitní sekačky to nepůjde. Při nákupu však myslete i na patřičné . HECHT 5SWE - benzínová sekačka s pojezdem a. VeGA 5SXHE s pojezdem umí sbírat posečenou trávu do koše, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky