pátek 29. ledna 2016

Zodiac vortex 3 4wd

Je praktický a vysoce výkonný. Robot má nový ovládací panel s programováním dní v týdnu a tlačítkem Lift . Zodiac je ve světě bazénového příslušenství již mnoho let světovou špičkou. Platí to především pro bazénové roboty. Koš je vhodný pro běžné použití .

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. S ročnou zárukou v špecializovanom eshope . Nečistoty zůstávají ve filtrační komoře a zabraňují jeho ucpání. Vortex efekt vytváří silný vír uvnitř filtru. Unikátní pozice motoru dovoluje vytvoření bazénového . Je zdaleka nejinteligentněji navrhnutým bazénovým robotem.


Díky výměně pozic motoru . Deze hoes is gemaakt van zeer hoogwaardig.

Prodejce čerpadel ebara, liverani, pedrollo a bazénů. Možnost vypnutí čištění stěny. První automatický robot na čištění bazénu založený na technologii Vortex.


All components are available in our official service center. Bazénový vysávač dodávame s transportným vozíkom, ovládacím panelom a káblom. Technické špecifikácie sa môžu . En smidig, effektiv och smart städrobot för alla pooltyper!


Instructions for installation and use. Distribuidor oficial Zodiac. Achetez en toute sécurité et au meilleur prix sur eBay, la livraison est rapide. Shop with confidence on eBay!


Elektrický čisticí robot pro bazény. Zejména je vhodný pro bazény . Contacter ZODIAC POOLCARE EUROPE. Sie die Überblicksdarstellung aller ZODIAC -Modelle.


Sfoglia il catalogo e scegli il pezzo che ti serve oppure richiedi un preventivo. Hindernisse werden leichter .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky