pondělí 18. ledna 2016

Kuřim aquapark

Rekreační zážitkový bazén s divokou řekou, protiproudem, vodním hříbkem a masážními rošty. Ceník aquaparku Trasa k nám Kontakty. Doslova vodní ráj na Vás čeká ve městě Kuřim , jen několik kilometrů od Brna.


Na ploše tisíce čtverečních metrů tu najdete venkovní bazén, sportovní hřiště, . Moderní aquapark disponuje několika vnitřními bazény, tobogánem, parními saunami nebo vířivou lázní.

Aquaparku Kuřibazény, relax a moře atrakcí. K dispozici je také restaurace, skvěle vybavené. Vstupné do vnitřního i venkovního areálu: 3Kč, z toho 2Kč je záloha na hodinky . Nachází se uprostřed Sportovního areálu v severní části města.


Plavecký bazén m, dětský bazén, tobogán, rozlehlé travnaté plochy pro . V ceně vstupného do aquaparku je parní a vířivá lázeň. Veselá nedělní odpoledne v aquaparku Kuřim.

Unsubscribe from Petr Češka. Chcete relaxovat při zdravém sportu? Užít si zábavu s dětmi či kamarády?


Rekonstruovaný kuřimský letní areál nabízí návštěvníkům tradičně čistou vodu, atrakce pro děti, kvalitní občerstvení a upravené trávníky pro dokonalý odpočinek. V kuřimském wellness centru na vás čekají krytý aquapark a letní koupaliště. V aquaparku si užijete 25metrový plavecký bazén se čtyřmi drahami a rekreační . Osvěžte se vodními radovánkami v moderním akvaparku s několika bazény, . Středně náročný tobogán procházející vnitřní i . Koupaliště a wellness Kuřim. Vnitřní a venkovní bazén, tobogán , wellness, relaxační bazén.


Inzerát aquapark Kuřim v okrese Brno-venkov, cena 490Kč, od MargitKu na Sbazar. Popis: Nabízím ze zdravotních důvodů rodinné vstupné na 1min. Parkování je přímo před areálem.


Seznamte se s pestrou sportovní a wellness nabídkou a přijeďte si k nám „dobít baterky“. My prosli v Brne snad vsechno a nejlip z toho vychazi ta Kurim.

Kohoutovice jsou hodne podobny, ale volne dostupne hracky do vody jsem tam . Fotogalerie: Školní výlet pro 1. Wellness Kuřim - vnitřní aquapark s divokou řekou a tobogánem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky