pátek 15. ledna 2016

Postřikovač ruční

PT-Proteco postřikovač L Garden ruční tlakový 10. PT-nádoba i mechanismus z kvalitního ABS plastu snadná možnost změny rozstřiku páka . PROTECO Zádový postřikovač. Mechanické i motorové postřikovače nejen pro postřikování stromů v sadech, ale i pro postřik či ošetřování rostlin. Postřikovač ruční , obsah nádoby 1.

Ruční pístový postřikovač vybavený nastavitelnou tryskou rozstřiku a pojistkou spouště vhodný na každou menší zahradu. Maximální teplota vody je 40°C. Ruční postřikovač je vhodný pro ošetření rostlin a různé jiné dezinfekční práce.


Zahradní postřikovač - ruční. Cooper Pegler je profesionální, spolehlivý a jednoduchý postřikovač. Je vhodný pro plošnou i pomístnou aplikaci.


U těchto postřikovačů je použito těsnění z. Ruční zahradní postřikovače pro zahrady, ovocné sady i domácí rostliny.

Kvalitní výrobky za super ceny. Odeslání ihne produktů skladem. Zjistěte, které produkty v kategorii ❀ postřikovače jsou nejkvalitnější a kde je. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . POSTŘIKOVAČU značky SOLO, ruční POSTRIKOVAČ.


Tlakový postřikovač SOLO 4PROFESSIONAL s 5-ti litrovou nádrží na postřik. Na ošetření menší plochy si vystačíme s mechanickým postřikovačem s ruční pumpičkou a popruhem přes rameno. Profesionální ruční postřikovač s objemem nádrže litr.


Pro malou zahrádky, terasy či balkony poslouží ruční postřikovač o objemu až litry. Stačí několika pohyby natlakovat nádobu postřikovače a můžete . Ruční tlakový postřikovač s přetlakovým ventilem HECHT 415V Objem nádrže: litry. Tlakový ruční postřikovač určený pro malé a střední zahrady.


Je vybaven pojistným ventilem chránícím před přetlakováním. Balení obsahuje popruh na rameno . Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Zádový postřikovač 20l je vysoce kvalitním tlakovým postřikovačem mimořádně vhodným pro pohodlné rozprašování kapaliny ve velkých množstvích.

Tlakové postřikovače koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky