čtvrtek 28. ledna 2016

Poštovní schránka hnědá

Schránka poštovní RADIM velká 310x360x90mm hnědá. Designová poštovní schránka vyrobená z nerezové oceli s čtvercovými okny z matného. Poštovní schránka ŠTĚPÁN Poštovní schránka hnědá - Vyhledávání na Heureka. Group schránka poštovní RADIM M 260x310x90mm Hnědá. Richter Poštovní ocelová schránka Vigo, hnědá.


Nákup bez rizika : dní na vrácení.

H - hnědá je lakovaná poštovní schránka , ve tvaru poštovní obálky s předním i zadním vhozem. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Stojatá schránka se sklapkou, vhoz i výběr vpředu, vyklápěcí dvířka s otvory pro kontrolu pošty. Základní poštovní schránka vhodná pro hromadnou bytovou výstavbu ( paneláková) na trhu se obejvuje pod rozličnými názvy jako IMOLA, PAVEL, nebo BK 24. Praktická a prostorná poštovní schránka GRADIM je vyrobena z hnědého pozinkovaného plechu a její povrch je upraven rezistentní práškovou barvou.


Naše nabídka Co vše u nás můžete koupit? Stránka o mě Pročtěte si . Dodací lhůta je až 2-týdny na náš sklad. Jedná se o standartní dodací lhůtu, .

Výběr: hnědá hnědá Barvabílá hnědá šedá cenado. Kovotechnika - prodej trezoru, zámků, klíčů v Brně. Poslední ks TYP: vhoz vzadu a pod stříškou, výběr vpředu - uzamykatelná dvířka se znakem pošty MATERIÁL: z pozinkovaného plechu a lakovaná . Jde o standardní poštovní schránku , jež se umisťuje do bloku poštovních . Balení: Schránky Radim jsou baleny po . Je vhodná pro venkovní i vnitřní použití.


Je odolná proti povětrnostním vlivům. Je vyrobena z pozinkovaného . Ocelové schránky a kvalitním práškovým lakem a zámkem. Dodávano v barvách : bílá, hnědá.


Klasická paneláková schránka do sestavy, vnitřní. Nejběžnější typ poštovní schránky. COBRA poštovní schránka 300x217xhnědá. Tloušťka schránky je nahoře a dole 80mm ,uprostřed 90mm.


Více informací o výrobku pošt. Rozměry 3x 2x mm. Uzamykatelná na klíč lamelového typu. Standardní poštovní schránka pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky