pondělí 21. března 2016

Podhrabové desky plastové

Plotový základ z plastu neboli plastová podhrabová deska. Lehký plotový základ je opatřen zámky, tzv fixačnímy žebry a velmi snadno se tak skládá do různých . Podhrabové desky betonové, podezdívka pod pletivo. Betonové a plastové desky . Označení výrobku, Rozměry v mm, Objem v m Hmot.


Na podhrabové desky poskytujeme záruku měsíců:.

PODHRABOVÉ DESKY , KOSTKY podhrabové desky hladké, šedé. Akční zaváděcí sleva ! Plastové desky, Pod Ploty, Plastové desky. Stabilizační držák podhrabové desky koncový v. Kč,kategorie: Doplňky k podhrabovým deskám,záruka:. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou. CLIP pomocí kovových nebo plastových stabilizačních držáků.

V naší nabídce máme tři druhy plastových držáků a to na průměr sloupku 38mm, 48mm a na sloupky čtvercového průřezu 60x60mm. Držák podhrabové desky PVC (PLASTOVÝ) - koncový, výška 30cm. Zde naleznete podhrabové betonové desky v různých výškách a délkách a také . Kvalitně zpracovaný plechový držák využijete k montáži na vrchní část podhrabové desky. Součástí dodávky je vzpěrové plastové víčko, do kterého se vloží . Jejich použitím zabráníte prorůstání trávy a zamezíte zvířatům přístup na váš . Tyto desky jsou vyrobeny z vysoce . Naše cena: Kč Cena bez DPH: Kč. Co jsou to betonové podhrabové desky ? Jedná se o vysoce kvalitní armovaný betonový panel, vložený v pozinkovaných nebo plastových držácích mezi sloupky . Kovový držák podhrabové desky výška 2mm na sloupky 60xi 60xmm.


Revoluce v broušení kovolaků, tmelů, plastů a dřevola. Pokud si nejste jistí s výběrem podhrabových desek , zavolejte prosím, rádi Vám . Nabízíme plotové dílce, lesnické pletivo a chovatelské pletivo, betonové sloupky, podhrabové desky a plastové plotovky. Realizace oplocení na klíč.


Najděte dodavatele pro téma plastové ploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky